מאט קלארק או מאט לה בלאנק

מאט קלארק או מאט לה בלאנק../images/Emo35.gif

האם שמתם
שמאט קלארק החדש מזכיר קצת את מאט לה בלאנק (ג'ואי מ"חברים")?!
הנה מאט האחד והיחיד...

שני דברים

דבר ראשון מאט קלארק לא בדיוק חדש אלא חזר מפעם... דבר שני בקשר להערה שלך אף פעם לא חשבתי על זה בצורה הזאת

עוד שני דברים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דבר ראשון מה אתה אומר???! ברור לי כאור השמש שמאט חזר אלינו בשדרוג... דבר שני תחשוב שנית, מצא את ההבדלים, ואז נדבר ואולי גם נמצא דבר שלישי...

אוי הורדתי את ששת הפרקים הראשונים

של "ג'ואי"... ראיתי אתמול את הפרק הראשון, היה חביב. ושאלה לשחר, זה היה "וויפל"? כי הוא נראה קצת שונה מהוויפ שאני זוכר....

Dawn12

New member
לא, זה לא היה וויפל ../images/Emo13.gif

ו... הפיסקה הקרובה היא
: אל תתרגלו לפרצוף הנוכחי של מאט כי בעוד שלושה חודשים וקצת הוא הולך הביתה ובמקומו יגיע ריק הרסט שעולה עליו בכמה וכמה רמות משחק. רק שהפעם זה לא יהיה בגלל ניתוח פלסטי נוסף שהוא עבר, אלא כנראה פשוט בגלל שהשחקן הנוכחי לא היה טוב מספיק. אבל למי אכפת עכשיו ממאט תגידו לי? האמת היא שזה אפילו די מעצבן. מראים לנו כבר כמה חודשים שיחות טלפון מזדמנות שלו עם לארי ודווקא כשפיליס חוזרת הם בחרו לחשוף גם אותו? מה הרעיון להחזיר שתי דמויות ישנות בדיוק באותם פרקים? זה לא תורם לאף אחד מהסיפורים שלהם ורק מוריד מהפוקוס שלהם.
הסצינה של פיליס וג'ק היתה מצויינת, אבל פיליס לא צריכה טקסט בשביל שאני אהנה מהסצינות שלה. הדיאלוג הוא רק בונוס. הבחורה הזאת פשוט סקסית בטירוף!!
אני לא יודע איך ג'ק יכול להעלות עכשיו את כל השטויות האלה מהעבר? כן בוטח בה, לא בוטח בה - נו באמת! אם מישהי כמוה מגיעה אליך למשרד ורוצה "לפצות אותך" אז יש הרבה דברים שאפשר לעשות בעניין. רמז: להזכיר את העבר הוא לא אחד מהם.

soapsfan

New member
איזה פרק משעמם

תודה לאל על פיליס וג'ק/בראד ואשלי
הצעירים היו די משעממים.ראול עם ה"אני לא מבין" שלו כל הפרק,ומאק עם ה"אמרתי לך שאני לא רוצה לדבר על זה עכשיו".זה ברור שהיא חיפשה תירוץ שהיא תוכל להשתמש בו בכדי להרחיק ממנה את ראול
סצינות כריסטין ופול/תומאס ונינה "כתבתי עוד פרק,האם הצופים יסבלו עוד המון סצינות כאלה כי יש המון פרקים בספר שלי"
אגב,יש לי שאלה.הרי בראד עבר למחלקה אחרת בג'בו,אז איך ויקטור יוכל לתבוע אותו על הפרת חוזה?הוא לא עבר בכדי למנוע מויקטור לעשות את זה?או שויקטור לא יודע?

Dawn12

New member
ויקטור לא יודע

הוא לא יודע שום דבר על מה שקורה כרגע בז'בו (וטוב שכך) - וזה כולל גם את הקמפיין החדש שלהם וגם את העובדה שניקי השקיעה בחברה 35 מיליון דולר.

ים כחול

New member
גמני חשבתי שג"ק......./images/Emo58.gif

היה טמבל היום ..... אולי הפעם החליט לשחק קשה להשגה כי נמאס לו לרדוף אחרי נשים שתמיד באופן מעוות רוצות את ויקטור. תחשבו אם היה מהתחלה נכנע לפיליס , זה לא היה מעניין כמו המתח הזה של..... " יו מה יקרה ? האם איי פעם יסמוך עליה " ???? הכל מכור....

anatotel

New member
למה כרגע ג'ק שונא את פיליס?

אני ממש לא זוכרת למה הוא שונא אותה! תזכירו לי...

Dawn12

New member
הוא הזכיר לה היום בפרק ../images/Emo13.gif

לפני שהיא עזבה את העיר (לא היא, אלא החיקוי הזול שלה) היא התחברה עם ויקטור וניסתה לרגל אחר ג'ק, בראד ומייקל בתקווה לגלות משהו שיוכל לסייע לויקטור להחזיר לעצמו את החברה. פיליס ניסתה להתקבל לעבודה בז'בו ואפילו פיתתה את ג'ק, אבל כשהוא גילה שהיא בעצם מרגלת אחריו בשביל ויקטור הוא זרק אותה לכל הרוחות. לא יאומן כמה נזק נעשה לדמות של פיליס בזמן שמישל נעדרה מהתפקיד...

למעלה