מאט קמדן
הניתוח השבועי

שלמונזה

New member
מאט קמדן../images/Emo99.gifהניתוח השבועי../images/Emo168.gif

הורים: אנני ואריק אחים ואחיות: מרי לוסי סיימון רותי סאם ודיויד מאט הבן הבכור לבית משפחת קמדן. במשך השנים הוא עזב וחזר לבית, תמיד הרגיש את הצורך לחזור לגונן ולדאוג למשפחה שלו. הוא גר תקופה מסויימת עם ג'ון בשכר דירה, אך בסופו של דבר חש קצת מאויים ע"י רובי שעבר לגור בבית, ועבר חזרה לבית משפחת קמדן. מאט התחיל דרכו בסדרה כתלמיד בי"ס שאפתן, שמתאהב כמעט בכל אחת ואולי סתם מאוהב במילה אהבה. בעונות הראשונות היה לו קשר ממש טוב עם מרי, הם עשו הרבה דברים ביחד. הוא תמיד ניסה לגונן ולעזור לה. בעונות האחרונות של הסדרה נוצר ריחוק בינהם, בעקבות מעשיה של מרי לפני שעזבה לניו יורק. כשמאט עבר ללמוד באוניברסיטה בסופו של דבר הוא החליט שהייעוד שלו זה להיות רופא, את תחילת הדרך שלו בתחום עשה כשעבד בבי"ח בעבודות שונות. במשך השנים יצא מאט עם הרבה בחורות אך נראה שהבחורה שהוא תמיד חוזר ונמשך אליה היא הת'ר, בחורה חירשת אילמת שהוא הכיר. הם כמעט התחתנו פעם אחת, הוא עצר את החתונה שלה עם מישהו אחר. ותמיד כשהוא שבור בעקבות פרידה הוא מנסה לחזור אליה. עוד בחורות רציניות שהיו למאט: שונה, ושריל. בסופו של דבר מאט הכיר והתאהב בשרה. והם גם התחתנו בפרק הסיום של העונה השישית ועברו לגור ביחד בניו יורק.
מה דעתכם על דמותו של מאט?
מכל הבחורות שמאט יצא איתן מי הכי התאימה לו? האם באמת שרה היא הבחירה הנכונה?
פרק אהוב שזכור לכם בגלל מאט
פרק שאולי זכור לכם שהתאכזבתם ממנו ותוסיפו עוד כל מה שבא לכם, מצפה הפעם להרבה תגובות!!!

שלמונזה

New member
הסקר שונה בהתאם ../images/Emo168.gif

תסלחו לי מראש על התשובות שנתתי הראש לא עובד, ולא היה מי שיעזור לי
נו מילא. ולתוצאות הסקר הקודם. שאלתי מה אתם חושבים על אנני והרי התשובות: 2 הצביעו לאחר, אבל האמממ לא פירטו בפורום למה הכוונה
ובמקום הראשון והשני ביחד [אני מודה קצת מפתיע] עם 6 קולות כל אחד: צריכה למצוא לעצמה חיים מחוץ למשפחה האמא המושלמת תמיד שם שצריך אותה אני הולכת על התשובה השנייה, אין מה לעשות היא מושלמת

../images/Emo113.gif

מצטערת על איחור קטן
, מזל טוב המון המון! עד 123!
ומ.. מאט..יש לו דמות נורא מאוזנת כזאת... הוא לא רע והוא גם לא הילד הכי מושלם בעולם(כנראה בגלל זה אנחנו אוהבים אותו) מצד אחד הוא כן הסתבך קצת פה ושם (אין לי בדיוק שם של פרק, אני פשוט זוכרת שהיה פרק שהוא רב עם אבא שלו הרבה, לא זוכרת למה... זיכרון יש לי... ) ומצד שני הוא ילד טוב כזה, דואג לאחים שלו(הזכרת את הקטע עם הדאגה למרי) ומנסה לעזור להם לצאת מתסבוכות... ורגיש כזה... אויש, פשוט חמוד! נראה לי שהכי התאימה לו שונה. את שריל אני לא אוהבת(אוטומטי נפסלה
) התר נחמדה וחמודה אבל היא יותר מתאימה להיות ידידה שלו אני חושבת...ת'אמת גם שרה וגם שונה מתאימות... אבל אולי אני קצת יותר עם שונה כי אנחנו מכירים אותה יותר זמן... (או אני). חחח אני זוכרת את הפרק שמרי הסתבכה עם הכרטיסי אשראי או מה שזה לא היה ומאט התחזה לעורך דין שלה Berry the attorneyקראו לו ככה לא? אני זוכרת משהו עם attorney ובארי, רק לא זוכרת בדיוק...
אולי קצת התאכזבתי בפרק שבו מרי חזרה הביתה אחרי הפרידה מווילסון וכל האחים התייחסו אליה לא נחמד ואז היא רצתה להיות בחדר עם מאט והוא אמר שאין מקום בגלל הבובות או משהו כזה (בובות של חתולים), פה הוא קצת איכזב אותי... אבל זהו... חוץ מזה מאט הוא 10! וואי, זה היה ארוך...

.............

מאט בחור מדהים, יותר מידי. אין דבר כזה במציאות, אבל מה רע בלפנטז שיש?
הוא הורס אותי מצחוק לפעמים בקטעים מסויימים. החיים שלו נורא מסודרים- הוא סיים תיכון בהצלחה, עבר ללמוד רפואה, יוצא כל הזמן עם בחורות... די משעמם. אין משהו חדש. לדעתי צריכים לעשות לו איזה תינוק או משהו.
אמממ... לא יודעת... הת'ר, אני מניחה. שרה... אני לא מכירה אותה מספיק בשביל לדעת.
לא זכור...
כנ"ל..

diet prozak

New member
אין כמו מאט...

אני לא נוטה להתייחס ככה לאנשים, ובטח שלא לדמויות, אבל מאט הוא די קרוב למושלם.. כמו שאמרו כאן לפני, הוא נורא מאוזן, הרבה יותר מכל שאר הדמויות. אני גם נורא אוהבת את איך שהוא דואג נורא לאחים שלו כל הזמן. הבעיה היחידה בקטע הזה היא שהוא לא יודע מתי לוותר. כשהוא יצא מהבית הוא עדיין המשיך להשתלט להם על החיים,ולא קלט שאולי עכשיו הגיע הזמן לתת למישהו אחר להיות שם בשביל האחים שלו. מצד שני, מי מהאחים באמת מתאים להחליף אותו? מרי פסיכית וחסרת אחריות, לוסי לא כל כך שמה לב למשהו חוץ מבנים, סיימון ילד קטן, ורותי.. רותי יכולה לעשות את זה. מוזר קצת. לגבי הבחורות, נראה לי ששריל הכי התאימה לו. נורא אהבתי את איך שהיא התייחסה אליו, וגרמה לו להבין שהיא לא מובנת מאליו. טוב, נראה לי שאין לי עוד מה להגיד עליו. מחכה לתשובה המהללת של יפית

שלמונזה

New member
נו מאט ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

מה אני יכולה עוד להגיד עליו שעוד לא אמרתי? הוא חתיך הוא מקסים, הוא רגיש, הוא דואג למשפחה שלו. ממש מושלם. אבל הוא לא. הוא טועה הרבה בבחירות שלו, אבל החיוך הנבוך והמקסים שלו מפצה על הכל. קשה לו להיות לבד, ובגלל זה הוא בסביבת בחורות חדשות כל יום. הכי מתאימה למאט? התשובה ברורה מידי! שונה! למה? ככה! כי היא פשוט נורא התאימה לו, השלימה אותו, ידעה בדיוק מה הוא צריך, לא לחצה עליו בתחומים אחרים [YOU KNOW] וכל כך הייתי עצובה שהם נפרדו
תכלס היא הרי בגדה בו &%&^% ומאט כמו מאט הרי רצה אותה עדיין! גם את התר הוא רצה שוב למרות שהיא היתה עם מישהו אחר בזמן שהם היו חברים. איך כבר אמרתי? מאוהב באהבה. פרק שזכור לי במיוחד, נו יש אלף כאלה!!! ובכל מקרה: הפרק שמרי גנבה את הכוס במסעדה עקב לחץ חברתי של נבחרת הכדורסל, מאט החזיר את הכוס אחרי שאריק גילה אותה והמנהל מסעדה פשוט תבע את מאט!!! אהבתי שמאט לא היה מוכן לשמוע על זה שמרי תתוודה ותיקח אחריות, והיה מוכן ללכת לכלא בשבילה
אויש מתוק. כמובן שמרי התוודתה בסוף, הכל הסתדר וסבבה. עוד פרק שזכור לי לטובה מהקשר של מאט ומרי היה אחרי שמרי נדרסה ומאט הלך להחטיף לזה שדרס אותה... ככה הוא עושה הכל בשביל המשפחה
ועוד פרק אחד ודי, הפרק עם אדם [ג'וש ראיין אוונס ז"ל] שהיה חולה ומאט הלך לטפס על העץ כדי להיות שם כשהוא מתעורר
זה פרק כזה קורע. פרק שהתאכזבתי ממאט: כן כן יש כאלה! כמובן פרק החזרה של מרי הביתה
הוא יכל להתייחס אליה יותר, הוא היה צריך לנסות לתמוך יותר לדעתי, הוא יותר בוגר, אמור להבין יותר. פרק אחר זה כל פרק בערך שהוא ניסה לחזור להתר אחרי שהבחורה שלו נטשה אותו... נו כמה אפשר?! אבל לסיכום כללי: מאט
ציון דמות:

Crazzzzzy Girl

New member
../images/Emo23.gif אז ככה:+9

מאט קמדן הוא פשוט דמות מושלמת , בן מושלם ,אח מושלם וחבר אוהב ,נאמן וכמובן מושלם.
לדעתי הבחורה שהכי משלימה אותו זוהי שרה , נורא אהבתי את סיפור אהבה שלם . הם פשור סיר ומכסה שמצאו את עצמם .
פרק אהוב , למען האמת יש ממש הרבה פרקים אבל הפרק שהכי זכור לי כרגע הוא הפרק שהתר כתבה לו מכתב שהיא עוזבת אותו והוא פשוט עזב הכל אסף כף מסיימון וטס לראות אותה . .
לא זכור לי פרק שהתאכזבתי ממנו , אולי איך שהוא היה מתנהג לרובי בהתחלה היה קצת מעצבן אותי . חוץ מזה מאט הוא פשוט מושלם .

lady polegra

New member
אוי מאט

אני אפשוט אוהבת אותו. הוא חמוד ומתוק ורומטיקן חסר תקנה... פרק שנזרתי בו זה פרק דיי ישן, כשהוא במגרש הכדורסל מאחורי הביית של הקמדנים ומרי מבקת ממנו טיפים בקש לנשיקות... ואז ההורים נכנסים. =) מישהו זוכר? לדעתי שרה מתאימה לו הם דומים .. לא נראה לי שהוא יכול להצליח בתור רופא הוא מבולבל רוב החיים שלו ולא החלטי, אלא אם כן אכשיו הוא ישתנה אחרי החתונה. הייתי רוצה לדעת מה יקר אם לו ולשרה יהיו ילדים, וכמה.

lady polegra

New member
האם זה היה מאט?

הזכרון שלי מעורפל אבל נדמה לי שהיה פרק כשהוא עוד גר עם ג'ון שחבר שלו השתכר במסיבה ושהוא לקח אותו לבית החולים. זה היה מאט נכון?

למעלה