מאיה בוסקילה המדהימה

morancohen20

New member
מאיה בוסקילה המדהימה

היי לכולם!!!! מה העניינים אנשים?... מה שלומכם?..אצלי טוב.. איך החופש?..איך החג?..אוכלים סופגניות?... אהה רציתי להגיד בפעם המיליון מאיה בוסקילה זמרת מדהימה,יש לה קול מהמם,ענק,לפי דעתי היא מזכירה קצת בקול שלה את הזמרות של חו"ל, מדהימה,מרגשת,יפיפיה,ו-מ-ו-ש-ל-מ-ת. היא שרה ממש טוב,מקצועי הכי טוב שיש בלי זיופים כפרה עליה ,נראית טוב בזכות הדיאטה הטובה שהיא עשתה,שיחקה בסרט "ימים של אהבה" הלכתי לראות היה סרט טוב,ראיתי את הקטלוג של "גו אנדר" הוא יצא ממש טוב,יפה,מקצועי,רואים שדוגמנית עשתה אותו ולא זמרת. יאללה שיהיה לכם חג חנוכה שמח,המשך לילה טוב,אוהבת אותכם,ביי נטלי.

הא?.

מה את מנסה להגיד?.. את מנסה להתחנף??... _________________________________ מאיה בוסקילה-האישה המדהימה
אם היה אפשר היית בארץ מלכה
ה-9.11 התאריך המושלם! בו מאיה נולדה
מאיה בוסקילה-כי שלמות היא לא מילה גסה

אנני28

New member
בשביל ליטלוש המקסימה !! ../images/Emo140.gif

ליטלוש מאמי, יש לי איסקיו אבל הוא תוקע לי תמיד את המחשב.. אבל יש לי מסנג'ר , [email protected] או [email protected] אני לא פה יומיים וכבר אני קוראת ומתעדכנת בכל ההודעות בפורום.... באסה לפספס דברים פה... הכל מעניין... ותודה לכולם על התמונות !! שלחו עוד מלא תמונות הכי כייף !!!! ליטלוש , איפשר להיכנס לכתובת שלך שרשומה מעלה אז רשמתי לך פה את ההודעה.. מקווה שתראי לאב יו !!! יום מקסים !

נטליי איזה מתוקה אתת

אז זה באמת נכון מאיה היא פשוט מדהימה!!!!!!!!!!בכל מה שהיא עושה!! אני שמחה שאת אוהבת אותה ואת מה שהיא עושה ואני אשמח אם תשארי בפורום תודה רבה על התמונות וברוכה הבאהה

morancohen20

New member
היי ליטל

מה העניינים?... מה שלומך?... איך החופש/החג?.... אני נרשמתי כבר ממזמן לפורום של מאיה בוסקילה פשוט לא היה לי זמן אז להיכנס אליו ועכשיו כשיש לי זמן אני נכנסת ,כותבת הודעות, גם אם יש אנשים שחושבים שאני שונאת את מאיה וזה לא נכון ,אני מתה עליה ,היא מהממת ,היא אחת הזמרות בארץ עם קול ענקי ואני לא אומרת סתם תאמיני לי אם לא הייתי רוצה אז לא הייתי נכנסת מלכתחילה לפורום של מאיה . בקיצר לכל מי שרושם לי הודעות מפגרות כאלו:"מה את מנסה להתחנף"? או "מה את עושה פה בכלל"? וכל התגובות האלו לא לטעמי כמו שאני אומרת תיהיו בריאים ותקפצו לי עד מחר. חג חנוכה שמח ומואר,אוהבת אותכם,ביי נטלי .

urimz5

New member
איזה בחורה טובה..

ערה ב4 בבוקר.כל הכבוד לך באמת.סתם ככה ברוכה הבאה..

../images/Emo13.gifהיי נטלי

את צודקת....זה לא בסדר שכתבו לך את מנסה להחנף אבל זה כנראה היה בצחוק כי יובל לא היה אומר את זה ברצינות. את ממששששששש מתוקהה ואם את אוהבת את מאיה פה זה המקום שלך ואת נשארת!! אוהבת אותך וחג שמחח

למעלה