מאיה בוסקילה המלכעע!

מאיה בוסקילה המלכעע!

היי מה קורה?.. אני חדשה בפורום.. ת'אמת לא כ"כ חדשה כי אני עוקבת פה כבר הרבה זמן אבל זאת הפעם הראשונה שאני שולחת הודעה[= אז.. קוראים לי קורין אטיאס.. אני מיבנה ואני חולה חולה על מאיה בוסקילה..! היא ממש מהממת... אמ.. אשמח לדבר איתכם ... ואם אתם עושות פגישות פורום אז אשמח גם אני להשתתף בהם[= אוהבת אותכם ובמיוחדד את הכוכבת שלנו המהממת מאיה בוסקילה[= קורינוש..[=

nitzangro2

New member
גם אנחנו אוהבים את הכוכבת מאיה[=

וחוץ מזה.. ברוכה הבאה לפורום.. קוראים לי ניצן בת 15 וחצי וקצת.. ואת? בת כמה? קיצררר.. תהני פהההההה... ואם יהיה מפגש פורום את תבואי בהחלטט[; יום טוב3>

לניצן וכל הפורום בכלל..

אני בת 13 וחצי ובבקשה אם יהיה מפגש פורום תודיעו לי... אשמח לדבר איתכן בicq ולהכיר אותכן קצת יותר 320640405==>ה-icq שלי =========================================================================== מאיה בוסקילה==>האחת והיחידה

קורין ברוכה הבאה מאמי

אני ליטל בת 16. אני מאוד שמחה שנכנסת לפורום של מאיה..... כולם פה נורא אוהבים את מאיה כי כולם יודעים שחוץ מזה שהיא זמרת מדהימה היא גם נשמה טובה.... מבחינת האנשים פה הם האנשים הכי מתוקים בעולםםםםםםםם אז שתהייה לך השתלבות נעימה ומהירה וחג שמחח וכשר:)

urimz5

New member
ברוכה הבאה!!

אני אורי ואם אני לא טועה אני בן 17..

כיף לי להכיר את כולכם!

נעים לי מאוד להכיר את כולכם..ניראה לי שאתם אנשים מדהימים כמו מאיה.. [= אשמח אם תכנסו אליי ל-icq ונדבר.. אז עוד פעם ה-icq שלי זה 320640405 אוהבת אותכם קורינוש =========================================================================== מאיה המדהימה! היא אחת ויחידה!

למעלה