מאיה-בעיה מוזרה,פתרון מוזר

omern25

New member
מאיה-בעיה מוזרה,פתרון מוזר

אולי מישהו יוכל להסביר לי למה כי אני די חדש בעניין הסקינינג בעיה: עשיתי סקין וWEIGHTS לדמות ושמתי לב שביד שמאל הCURL של האצבעות מעוות את כל היד לעומת יד ימין שם הכל בסדר, כשניסיתי לתקן יד שמאל, ראיתי שהWEIGHTS כל הזמן חוזרות להיות לא נכונות נגיד משקל של זרת משפיע על כל הכף יד נכנסתי ל COMPONENT EDITOR ובלשונית SMOOTH SKIN בחרתי כל ה VERTEX של היד שמאל כולה ונתתי להם ערך 0 ששינה את כל הערכים (לאו דווקא איפס) וזה סידר את הבעיה...... מוזר

galrt

New member
מה שקרה זה

שבגלל שהאצבעות קרובות אחת לשניה ולכל אחת יש סדרה של JOINTS משלה הערכים שMAYA נתנה משפיעים על ה-VERTEXES באזור הקרוב ל-JOINTS הפתרון הוא לצבוע ב-100% איזורים מסוימים לכל JOINT ועשות HOLD ל-WEIGHTS כשאתה מסיים כדי שזה לא ידפק שוב..ואף פעם אל תעשה REPLACE עם 0% כי זה יעשה את אותו הדבר, יתן לשאר הJOINTS ערכים משפיעים על ה- VERTEXES שלהם עשית REPLACE. הפתרון הכי מהיר ויעיל זה מה שעשית, לתת ערכים מספריים של 0% לVERTEXES שאתה לא רוצה שיושפעו, זה לא מאפס כי אין כזה דבר של-VERTEX לא תהיה בסך הכל השפעה של 100% מלא משנה כמה JOINTS אבל מינימום JOINT אחד חייב להיות. כשאתה משנה את ה-% זה משפיע על כל שאר ה-JOINTS שהיו להם ערכים לVERTEX הזה. עצה לעתיד זה להוריד את ה-INFLUENCE מ-5 ל-3 שכאתה עושה SKIN

omern25

New member
לא נראה לי שזאת הסיבה

במקרה ספציפי הזה למרות שאת צודק, כי היה לי מקרה של משקל בזרת שצבע לי גם כמעט את כל הכף יד ועשיתי REPLACE ל0% לכל המשקל המיותר והוא חזר לי שוב למרות שתיקנתי משקלים רק באיזור האצבעות כך שאין סיכוי שאני ישפיע על אזור גב היד , גם ניסיתי לעשות מירור מהיד השניה וזה לא עזר הסקין שעשיתי הוא מראש עם 3 INFLUENCE

למעלה