מאיה בשטח- טור מספר 2

מאיה1983

New member
מאיה בשטח- טור מספר 2 ../images/Emo11.gif

במסגרת הטור השבועי שלי יצאתי בשליחות של אור (הוא גם מימן לי את היציאה + 2 דרינקים... סתם) לראות מה אין ומה אאוט על הרחבה. אז ככה, הייתי במקום יחסית קטן שנקרא הפיין פאב דיסקוטק חמוד לכל אלה שמאסו באומן17 שהתמלא בכל הערסים הירושלמים לרוב. בטח טום חברת הפורום החדשה יודעת על מה אני מדברת... בכל אופן, הייתה שם הייתה אווירה סבבה בנים בנות על הבר ואחר כך המקום התמלא עד אפס מקום על הרחבה... ראיתי שם בחור שאני תופסת ממנו קלאבר העולם או לפחות קלאבר העיר , מתלבש הכי יפה בעולם ופשוט יש לו את זה. הוא ידיד ממש מתוק שלי. יש לו את מראה ההומו הסטייליסט אבל הוא מתוק נורא ומכיר את כל בנות העיר בערך.. מקרוב. אוקיי, אז ההערה הראשונה שרשמתי בפינקס שלקחתי איתי (לא באמת, תרגעו...) זה שהסיגנון הצבאי מת. מת מת מת. היחידות שראיתי שהולכות איתו הן נשים מבוגרות שמנסות להיות אופנתיות אותן ראיתי מחוץ למועדון מטיילות במידרחוב. אף בחור/בחורה שכיבדו את עצמם לא לבש פריט הסוואתי כלשהו... זה לפחות המצב הירושלמי. גם דיסקיות לא ראיתי. למרות שאני מתארת לעצמי שבתל אביב בשעה שאני הייתי במסיבה הירושלמית הסתובבו כמה דיסקיות עם צווארים ברחבות הריקודים ובכלל. ראיתי כמה פעמים דגמחים לבנים וחולצות רשת ציבעוניות בשכבות
מדליק..
ראיתי כמה חולצות שהתלהבתי מהן נורא שהן חולצות רומנטיות כמו שקארין שמה תמונה פה בפורום. ראיתי אחת בגירסה ארוכה יחסית נראתה פצצה ועוד אחת בלי שרוולים שהייתה עוד יותר מדליקה. כשניסיתי לברר מתוקף התפקיד מאיפה לעזאזל היא הביאה את החולצה המדהימה הזו הבחורה בישרה לי בהשתתפות בצערי שהיא מארצות הברית...
והמסקנה מכאן... כנראה שזה יהיה חזק אולי בעונה הבאה, אולי בקיץ הבאה. כי כמו שכבר כולם יודעים, לוקח לדברים להגיע לארץ אחרי הפרשי זמן ארוכים.. בכל אופן, אם אתם קולטים חולצה כזאת בחנות אני ממליצה לתפוס אותה מהר לפני שלא ישאר, או לפחות לפני שלכולם יהיו כאלה וזה כבר לא יהיה מיוחד כל כך.. אה, והבחור שהיה צמוד אליי אתמול היה מאוד חתיך (בקרוב התמונה... מיד כשיעדכנו את אתר לילה תקבלו אותה!) ולבש מכנס ג'ינס נמוך נמוך דהוי שהיה דיי רחב עליו כי הוא נורא צר וראו לו את התחתונים... חמוד!
ווחולצת פישתן כזאת מדליקה עם פתח, מחשוף כזה בצבע יין. הוא התלבש נורא נורא יפה... אממ זהו תקחו אם תרצו את ההמלצות שלי, אם לא מתאים לכם לא צריך...אני רק השליח...

SsssTaaaR

New member
מאיה../images/Emo12.gif כנסי לפה../images/Emo70.gif

נראה לי שהבחור שהיה צמוד אלייך...הוא אחי
ואת ממש צודקת הסיגנון הצבאי באמת מת בירושלים! היחידות שהולכות איתו הם פרחות וזקנות פרחות

שאלה...

הסיגנון הצבאי מת רק בירושלים או מת בכלל? לפי דעתי הסיגנון הזה דיי נחמד אבל תלוי איך מתאימים אותו ולמה. ראיתי בנות שפשוט לבשו על עצמם את כל הבגדים והפריטים הצבאיים האפשריים (אם אתם מבינים למה אני מתכוונת) בלי התאמה בכלל וזה פשוט נראה מזעזע! אה...ועוד שאלה: נעלי האולסטאר עדיין הולכות? ואם כן אז באיזה צבעים,ואיזה כדאי לקנות כדי לא להראות כמו כולם..

SsssTaaaR

New member
תשובה...

לא יצא לי להסתובב מחוץ לירושלים בזמן האחרון אז אני לא משהו יודעת.. אבל דגמ"ח יפה עם איזה גופיה חמודה יכול להיות יפה....
כאילו לא להגזים יותר מידיי עם המראה הצבאי
ונעלי אולסטאר נמוכות זה דווקא דיי חמוד..
ראיתי נעל סוג של אולסטאר עם פלטפורמה קטנה ממש חמודות שאני הולכת לקנות.. (נשמע מזעזע אני יודעת) ובקשר לצבע.. איזה שאת אוהבת.......אני אוהבת את האדומות ואת השחורות

מאיה1983

New member
גופיה צבאית עם מכנס נייטרלי

בשום אופן לא צבאי או רומז על כך. זה עוד בסדר. אבל אפשר לומר בוודאות שהאופנה הזו הולכת ונכחדת. לפי החנויות נעלי האולסטאר הם אין בכל צבע שיש, העיקר שיהיה פרוע ולא סטנדרטי...

O Boy

New member
יש נעליים יותר שוות מהאולסטאר...

והרבה יותר מיוחדות ויפות

מאיה1983

New member
כמו למשל.... סנדלים עם אבזם ישן כזה

אבל בקשר לנעליים אני לא ממש יודעת. מה אתה אומר אור?

../images/Emo45.gifאחלה פינה..

לפי דעתי צריך לצבוע את הכינוי של מאיה באדום.. יש לה פה תפקיד חשוב
הסטייליסטית שלנו..

O Boy

New member
חשבת על זה קצת אחריי...

פניה נעשתה ל"תפוז". נקווה שהפניה תענה בחיוב ומאיה תהפוך את תפקידה למומחית המסיבות של הפורום.

הופה.. ראיתם../images/Emo35.gif

מאיה כבר הפכה ל"אדומה"
מזל טובבב מעכשיו את המומחית של הפורום

מאיה1983

New member
../images/Emo9.gifוואו אני מסמיקה (רואים לא?)

מה אתם אומרים?? תודה לכולם.. אני מאוד מתרגשת...

NItzan b

New member
לא אאוט אבל........

זה פשוט איך מתאימים את זה... זה כמו כל דבר זה גם תלוי מי לובש וכו... בקיצור עדיין לא צריך להרוג את זה........

מאיה1983

New member
הנה זה בא....התמונה

הבחור לא יצא יפה (יצא כמו יצור...נכון) אבל הוא באמת חתיך... כנראה לא פוטוגני..
באסה...

מאיה1983

New member
כ@#$%& אמק

לא עולה. אני אשלח תלונה חריפה למנהלי הפורום שהוא לא עובד כמו שצריך.... סתם... הנה לינק

למעלה