מאיה דגן את נוראית! תרדי כבר מהמסך

קוב001

New member
מאיה דגן את נוראית! תרדי כבר מהמסך

לא מצחיקה,לא שנונה ולא יפה! רעשנית וגסה,כל מילה שלה נאמרת בצווחות ו וצוחקת שעה מהבדיחת קרש של עצמה.. דאיי זה פשוט דוחה,לא יכול לראות אותה!!!!!!!!!! התוכנית מצויינת ואני נהנה לראות אותה אבל היא פשוט מורידה לי את החשק לצפות בתוכנית, מתי כבר יוציאו אותה,זה ממש לא בשבילה,והיא לא בשבילנו! אני בטוח שאני לא יחיד שחושב את זה!!

SwEeT LiLaCh

New member
אני חושבת כמוך ../images/Emo4.gif

בהתחלה אהבתי אותה,אבל היא יותר מידי רעשנית,גסה-בקיצור היא צומי

idanoosh17

New member
לא מדוייק

בהתחלה היא כן הייתה מצחיקה!!!!!!!!!!!! היום היא אפילו את הבדיחות מדקלמת- מקריאה אותם מהדף וזה פשוט מזעזע!...

קוב001

New member
בהתחלה התעלמתי ממנה

לא צחקתי ולא התייחסתי אבל זה פשוט התחיל להמאס,אני לא יכול לראות את הצחוק הדבילי הזה אחרי כל מילה שלה, היא מכריחה את כולם לצחוק על כל חיקוי מעפן שלה וזה כבר לא נסבל האמת אפ'חד לא מצחיק שם,אבל יש שםיציאות טטובות ובסה"כ כל החבר'ה שם נחמדים אבל מאיה כבר מגזימה,שמישו יחסן אותה לפני שכולם פה יצדיקו אותי

מיה היא אחת הסיבות...

שאני רואה את התוכנית הזאת. היא מצחיקה, היא יפה... היא גורמת לי לחייך בכל פעם שאני רואה אותה על המסך. היא אחת המוכשרות. ואני בטוחה שבלעדיה, התוכנית לא הייתה כמו שהיא נראית, וזו אחת התוכניות המצחיקות והטובות.

הקטע שאתה אומר "לא שנונה"

הכותב של מאיה הוא גם הכותב של עפר והכותב של אורי, אז אם מאיה לא שנונה, אז גם עפר ואורי. קיצר ... תחשוב טוב לפני שאתה אומר דברים, כי תכלס אם אתה יכול לא לאהוב משהו במאיה זה רק את החיצוניות שלה.

קוב001

New member
אתה טועה אחי

יש להם גם יציאות שלא כתובות בדף.. יש הרבה זריקות מהצד דווקא מה שהיא מקריאה מהכתב יחסית זה טוב (וזה ממש לא קה להבדיל בינהם,כי היא עושה את זה ממש גרוע ואפי' מרימה לפמים את הדף מהשולחן) ואיך שהיא נראית,היא מכוערת פשוט לא יפה, גם רונה לי נראית זוועה (יחסית לשחקנית) אז מה?!

קוב001

New member
ידוע לי שהיא לא בן..

רוב השחקניות בטלנובלות הם יפות או קרובות לזה..

קוב001

New member
הא.. את בת?!

דאאיי את נראית בן! יו לא יאומן!!את ממש נראית בן! סתם סתם..צוחק לא להעלב..

אותי דווקא מישהי אחרת עצבנה

הרונה הזאת, מה נסגר אתה? את אורי אני בד"כ אוהבת, אבל הקטע של החרמן לדעתי מיצה את עצמו כבר בעונה שעברה, והוא איכשהו נראה לי פשוט נודניק. רמי קורע אותי, וגם גולדשטיין, החדש... ועפר חמוד.. ומיה סבבה, יש לה את הרגעים שלה...

למעלה