מאיה,האם תוכלי לעזור לנו:) ?

Natalie 8

New member
מאיה,האם תוכלי לעזור לנו:) ?

שלום מאיה, אנחנו מתחילים להדריך בעוד שבועים קבוצה של כיתות ז-ח. ואנחנו בונים להם פעולת פתיחה מגניבה כזאת,שתגרום להם לרצות להגיע לפעולות הבאות ולהישאר במדצי"ם. אז שמנו כל מיני משחקים של הכרת שמות,ולהכיר אותנו,וגיבוש וכאלה.. אבל אנחנו מחפשים איזה שהיא פעילות כזאת לסוף הפעולה שתעשה להם "ואו" ותשאר להם חזק בראש ושבגללה הם ירצו לחזור למדצים-הפעילות יכולה גם להתקיים בחוץ..וזה לקבוצה של סביבות 20 ילדים פחות או יותר.. [ולא סתם משחק תופסת,או השעון או משהו כזה..] אבל אין לנו רעיון, נשמח עם תוכלי לעזור לנו^^ תודה.:)

נטלי יקרה,

קודם כל המון בהצלחה עם פתיחת השנה החדשה
לגבי משחק טוב יש את משחק ה"דיסקוטק" אם אתן 2 מדריכות אז אחת תהיההסלקטור בכניסה והשניה מנהלת הדיסקוטק. עזרים:
מעגל של כסאות ולכל אחד כיסא
טייפ עם מוסיקת מועדונים רועשת המנהל אומר: "ברוכים הבאים לדיסקוטק שלי, הדיסקוטק הזה הוא אחד הדיסקוטקים הכי שוים במדינה ולא כולם יכולים להכנס אליו. בכדי לקבל את אישור הכניסה מהסלקטור אנא הקשיבו לכללים הבאים ממנו..." סלקטור: "כדי להכנס אתם צריכים לומר את שמכם וחפץ מסויים שאתם מביאים לי כדי להכנס... תחשבו טוב טוב מה אתם רוצים להביא. לא כל דבר אני מאשר..." הרעיון הוא שאתם מציבים מכשול לדוגמא: רק אותם ילדים שיאמרו את שמם ודבר שמתחיל באות הראשנה בשמם- נכנס. לדוגמא: "קוראים לי ממאיה ואני מביאה ממתקים" במקרה הזה תאשרו לי כניסה, אבל אם הייתי אומרת: "שמי מאיה ואני מביאה תכשיט" במקרה הזה לא הייתי נכנסת. מכשול אחר שאתם יכולים להציב הוא: מי שמביא רק דברים שקשורים לבילויים, רק דברים אדומים, רק דברים מתוקים. משחק נוסף אתן יכולות לקחת את המשחק 2,3 זוז! לחלק את הקבוצה ל-2 קבוצות וכל קבוצה צריכה לעמוד בטור. המדריך אומר: "רק כשאני אומר "2,3 זוז" אז אתם מסתדרים בטור לפי מה שאני אומר." להסתדר לפי: גובה, תאריך לידה, מספר אחים בבית, אורך שיער, צבע אור וכו'... כולם עומדים במעגל והמדריך עומד באמצע עם מוט של מטאטא ביד במצב מאוזן. המדריך אומר שם של חניךומשחרר את המטאטא ואותו חניך צריך לרוץ מהר ולתפוס את המוט לפני שהוא נופל. במידה והחניך תפס הוא צריך להמשיך לומר שם ולשחרר את המוט עד שהחניך השני תופס. במידה ולא תפס הוא צריך לקבל משימה.
בהצלחה

Natalie 8

New member
תודה רבה^^ אבל..

אמ,את המשחק 2,3 זוז תכננו לעשות.. אבל אמ,אנחנו לא מחפשים משחקים בידיוק..אלה פעילות טיפה יותר גדולה. לדוגמא חפש את המטמון אך זה פשוט לא מתאים לעשרים-שלושים דקות. נשמח לעוד עזרה. תודה:)

למעלה