מאיה חסון...

6180

New member
מאיה חסון...

חוג אוהדי הפועל ירושלים לא רואה בעין יפה את ההגנה המיותרת שלך על ויקטור יונה.את הפסקת לעשות את עבודתך העיתונאית ומגינה עליו מסיבות שלא ברורות לאיש.אנו נמשיך לקלל אותו ולא נאמר נואש עד שיסולק מהקבוצה. את צודקת מאיה לא מגיע לו שנקלל אותו זה שהוא חושף את איבר מינו לאוהדים זה בסדר זה שהוא מודיע לנו שהוא יפרק את הקבוצה מתי שהוא ירצה זה בסדר זה שהוא מכר את הכוכב הכי גדול של המועדון בשביל לכסות את חובתיו זה בסדר זה שהוא פיטר את הדמות היחידה שהזדהנו איתה זה בסדר זה שלאחר מכן הוא התחייב שיביא מאמן בעל שיעור קומה והסוף ידוע זה בסדר.אז את צודקת מאיה חסון אוהדי הפועל חוליגנים אוהדי הפועל לא מעריכים מה שעושים בשבילם(מה????????)אנו גזענים ומקללים קללות קשות .תעשי לכולם טובה מאיה חסון תתפטרי או לפחות תנסי להסתיר את אהדתך הבלתי מובנת לקבוצה השנייה בעיר. חוג אוהדי הקבוצה ימשיך במלחמה נגד ויקטור על אפך וחמתך.

radio101fm

New member
לא ברור לי על מה הכעס

מחאה זה דבר לגיטימי וחשוב. אם אוהדי הפועל לא מרוצים מהקבוצה שלהם ומההנהלה, ולעיתים אפילו בצדק, אפשר למחות. אך לכולנו, אוהד יקר, ( שבחר להישאר בעילום שם ) צריכים להיות גבולות. אפשר למחות אבל לא לאחל לאף אחד למות בפיגוע. בנוסף, לא ברור לי איפה שמעת אותי אומרת מילים כמו "חוליגנים" או "גזענים". לסיום, גם ויקטור יונה לא פטור מביקורת אותה הוא מקבל בכלי התקשורת השונים וגם כאן ברדיו ירושלים. את השיקולים האם להתפטר או לא תשאיר לי ואל תנסה להכניס לי מילים לפה. בהצלחה להפועל בכל מקרה. יום טוב.

6180

New member
תגובה...

הוא הרג אותנו את לא מבינה .את מכירה את ויקטור לא פחות טוב ממני ואני יושב ראש חוג האוהדים הוא לא מייחס שום חשיבות לקהל ולא רואה אותנו ממטר אנחנו מבחינתנו החלטנו לעלות שלב במלחמה. את לא מבינה שנמאס לנו את לא מבינה שהוא מכאיב לנו. אני מבטיח לך מאיה שמהיכרות עמוקה עם ויקטור הקללות לא משפיעות עליו מלבד זה הקהל של הפועל החליט פעם אחת לעמוד על שלו ולהביע את סלידתו מהאיש והסיגר.חשוב לציין מאיה שזה לא היו 50 איש אלא קצת יותר משהו בסדר גודל של כל היציע!!!!!!! אם יש לך ביקורת לקהל של הפועל זה רע מאוד גם ככה אנו אומללים אז אולי תתעסקי עם הקהל החוליגני של ביתר שמרביצים לעיתונאי אבל יומים לאחר מכן הכתרת אותו לקהל הכי טוב בארץ. קצת הבנה לא יותר מזה . חוץ מזה מאיה שמי אודי .

radio101fm

New member
אודי

כבר אמרתי שאני מבינה את הכעס שלכם ואמרתי שזה לגיטימי למחות. חבל ששוב אתה מכניס לי מילים לפה וחבל שבקוםלנסות ולדבר ואלי גם לשתף פעולה אתה מחפש איך להתנצח איתי. אודי בית"ר לא פטורים מביקורת ( כמו ממש עכשיו בתוכנית , בנושא הקללות לאישתו של יוסי אבוקסיס) אבל כשרוצים לראות רק צד אחד של המטבע, כמו שאתה בוחר קשה מאוד לראות את התמונה המלאה. יום טוב.

6180

New member
מאיה...!

אני הייתי שמח אם היית מביעה את דעתך בשידור.....

radio101fm

New member
תקשיב

תקשיב לשידור ואגב, אתה מוזמן להתקשר ולעלות לשידור. היום נראה לי שזה מאוחר מדי אבל בהמשך

opirbbb

New member
מה אתם רוצים ממנה?

הבעיה היא לא מיה אלא אתם, האוהדים הקיצוניים שבאים רק לקלל ולא לעזור לקבוצה. נכון שאתם צודקים לגבי כמה דברים הקשורים בויקטור אבל לא מצדיק את ההתנהגות שלכם. עדיין לא עשיתם אחוז אחד ממה שויקטור עשה בשנים האחרונות עבור הקבוצה שלכם. ואחרי זה אתם לא מבינים למה מיה אוהדת את בית"ר?

6180

New member
קח ...

למכור את עידן טל חיובי? למכור את עזו חיובי? להרביץ לאוהדים חיובי? לשלם משכורות רעב חיובי? לא לדאוג לאוהדים להסעות חיובי? להוריד אותנו שתי ליגות בשנתיים חיובי? למכור כל חלקה טובה בהפועל בשביל בצע הכסף חיובי? לא לשאוף לשנות את ההגמוניה בעיר חיובי? למנות את דני נוימן כמאמן חיובי? למנות לאחר מכן את אליהו עופר למאמן חיובי? לגרום לכל שחקן שאי פעם שיחק פה להגיע לתביעות בוררות חיובי? אז אתה צודק ויקטור עשה רק דברים חיובים בהפועל.

למעלה