מאיה יקרה!

מאיה יקרה!

הגיע הזמן שתחזרי ואל תאבדי את מה שבנית כל חייך הרי זה מה שאת רצית ואת טובה בתחום הזה.מאיה לגעת בלב האדם הישראלי זה משהו אלוהי, הם זקוקים לך ולאהבתך. עולם המוזיקה הוא עולם לא קל ואת עשית זאת עד עכשיו בגדול, אל תיתני לאף אדם להרוס אותך. כחי דוגמא מאישה שהתחילה מכלום "פנינה רוזנבלום" כמה דיברו עליה בצורה מבישה על אייך שהיא הגיעה לצמרת בזכות דרכים לא מכובדות, אך היא לא וויתרה והיום היא מביטה על כולם מגבוה ואין אחד שלא מלקק את נעליה. מאיה יש בך משהו טוב, השארת רושם של בחורה שמוכנה לתת מעצמה הרבה, ואילו הם חייך האישיים וזה לא קל, וידוע שמחיר התהילה הוא גדול. היום כשאני רואה אילו חיים קשים יש לאנשי הבידור אני לא מקנא בהם, גם אני רציתי להיות בתחום אך נולד לי ילד מקסים שלקח את ליבי ולא היתי פנויה להשקיע את זמני גם בתחום זה. היום אני משקיעה את זמני על האחין שלי (את מכירה אותו), "מאיר טל" למרות שאני לא כול כך היתי רוצה שיהיה בתחום כי העולם הזה אכזר ונוקשה. אך העדפתי להשקיע בו ולא בי. הוא שווה והוא טוב ולתת מעצמו הוא אוהב. מאיר אוהב את שירתך את מדהימה מאיה בהצלחה. ואל תאכזבי.

ליטלוש רק אתם הכוח!

אהבתכם ונוכחותכם פה תציל את מאיה, שמרו זאת. מאיה היא איכות מוזיקלית ישראלית וגאווה לעם היהודי, היא עוד דור מיוחד במינו לזמרים מוכשרים ונכנסת לרשימה של זמרות נהדרות ושמה תמיד יוזכר כמו עופרה, ריטה, ידרנה ארזי, אילנה אביטל, אילנית ועוד... אל תוותרו לה היו פה והיא תחזור. תודה על תגובתך ובהצלחה במאבק...

למאיה היקרה

אחרי שראיתי את הכתבה ראשית חשוב שתהיי חזקה ותלכי עם הלב שלך שנית אחרי מה שראיתי לגבי החוזה שעליו חתמת ללא ספק נודף ריח חריף של הסכם שעורייתי. כמו כן מה שכתבה" פוקהונטאס אישה יפה" אני מצדיק כל מילה ומילה מקווה שכמה שיותר מהר תחזירי לעשות את מה שאת אוהבת וזה לשיר ולהופיע.

למעלה