מאיה כבר עובדת על דיסק חדש.

sonioosh

New member
וואי איזה כיף לישמועע!!!

שיהיה לה המון המון המון בהצלחה!

יציאה לקראת החגים ושאלת המנהל

היא שאלה גדולה לעניין מפגש פורום ביום ההולדת שלה שקרב ובא (9.11) אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את הדרך להגיע למאיה או למישהו שקרוב אליה מאוד כי אני חושש שעד אז עדיין היא לא תהיה חתומה בסוכנות כלשהי וזה עלול להקשות בארגון המפגש כך שכבר עתה חיביים לחפש את הפתרון להגיע למאיה כדי לתאם ולתכנן ממקום המפגש המעודף על מאיה ויום המדוייק.אמנם יש זמן אבל יש חגים שבאים קרבים כך שעדיף שזה יהיה לפני החגים ולא אחרי שזה עלול להיות ברגע האחרון. אשמח אם תגיבו ותעזרו.

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif לא מספיק שבמצב רגיל אין לה

כוח למפגש איתנו וזה מאולץ איתה אז במצב כזה אתם רוצים לארגן מפגש? אני בספק אם היא תביע עיניין בזה

אני לא מצליח להבין מה קורה

בתקופת המלחמה שהייתי בניצנים ובזמן זה שמתי לב שמשהו מוזר קרה לפורום שינויים לא מובנים לצערי הרב הייתי אומר שעובר חתול שחור בין הפורום למאיה שעדיין לא הצלחתי להבין מה הוא וכעת את מדברת על אילוץ כאילו קרה משהו ואני לא מצליח להבין מה. אשמח אם אני יועדכן מה קורה כי כפי שזה נראה כעת יש נתק בין מאיה לפורום נתק קשה.

nitzangro2

New member
נכון.. כאילו היא לא נכנסת יותר..

אבל הסיבה היא שהמחשב שלה בבית מקולקל או משו.. היה על זה כתבה..

קודם כל שהיה לכולנו שבוע טוב ושקט..

עכשיו לעניין אני רוצה להגיד שבשבוע האחרון החזירו את מאיה ואת השירים שלה לתחנות הרדיו ולערוץ המוזיקה 24 כנראה שהכול נגמר והכול מאחוריה וכמו שנאמר פה ואם זה נכון אז גם היא עובדת על דיסק חדש ובקרוב היא תחזור להופיע ואני גם מקווה שתחזור לכתוב פה והכול היה כמו שהיה אז מאיה שהיה לך בהצלחה ושהיה לכולנו שבוע שקט ורגוע

למעלה