מאיה 6 איטי לעומת 4.5

spacedye

New member
מאיה 6 איטי לעומת 4.5

להפתעתי אני שם לב שהעבודה על מאיה 6.5 (ו6) הרבה יותר איטית לעומת העבודה על 4.5. אני מתכוון לרמת האינטראקטיביות של הviewports. בסצינות מאוד פשוטות החלון מאוד איטי.. לעומת 4.5 שלא הורגשה בעייה כזו. סתם תהיתי עם עוד מישהו נתקל בזה.. אולי אני צריך להגדיר משהו שונה, הגיון אומר שעם הזמן אמורים רק לבצע אופטימיזציה של התוכנה.. בכל אופן, יום טוב :)

emage24

New member
נשמע לי מוזר... מאד מוזר

תראה, אף פעם לא עשיתי השוואה רשמית, אבל זה נשמע לי מוזר. אני אישית לא נתקלתי בהדרדרות בביצועים מגרסה 4.5... כעקרון - גרסה 6.5 כמעט ולא מוסיפה פונקציונליות חדשה, אלא רק שיפרו את הקוד (החל מהרמה הבסיסית) כדי לשפר את מהירות העבודה במאיה... מצד שני, לך תדע...

spacedye

New member
עידכון

טוב הרצתי עוד כמה בדיקות. 6.5 רצה באופן הרבה יותר חלק מ6, זה בטוח. במספר פעמים מסויים היא רצה גם הרבה יותר חלק מ4.5 ובמספר פעמים זהה היא רצה הרבה יותר איטי מ4.5. אני לא יודע מה הגורם לשינוי אבל לפעמים במהלך עבודה היא פתאום הופכת למסורבלת מאוד ומצריכה הפעלה מחדש כדי שתחזור להיות מהירה. (שוב, אני לא יודע מה הגורם כרגע). מפרט מחשב AthlonXP 2400 512mb DDR333 ATI Radeon 9800 אם מישהו יכול לשתף מניסיונו האישי אני אשמח.

למעלה