מאיושקה שלי שולחת לכולכם ד"ש תמונות ראשונות שהיא לובשת שימלה. צריכה להשוויץ, לא?
א אירנה ק New member 17/11/07 #1 מאיושקה שלי שולחת לכולכם ד"ש תמונות ראשונות שהיא לובשת שימלה. צריכה להשוויץ, לא?
ב באלי23 New member 17/11/07 #5 פשוט סוכריה הג'ינג'ית הזו... אין ספק שעם תמונות כאלו השבוע יהיה מקסים ושמח.
פ פרלמנים New member 17/11/07 #6 ../images/Emo13.gifאירנה, תמונות מקסימות איזה כיף השמלה-נראה לי שמאיושקה מרוצה מהתלבושת החגיגית ... ממש מתוקה המאיה הזו... נשיקות ושבוע טוב, ג'סיקה
../images/Emo13.gifאירנה, תמונות מקסימות איזה כיף השמלה-נראה לי שמאיושקה מרוצה מהתלבושת החגיגית ... ממש מתוקה המאיה הזו... נשיקות ושבוע טוב, ג'סיקה
א אנגלה3 New member 18/11/07 #7 ../images/Emo6.gif../images/Emo99.gifאירנה כדאי שתיזהרי...../images/Emo6.gif אורן ראה את התמונות של מאיושקה ונשאר ללא מילים , הוא כבר ייעד אותה לשחר אז.....תשמרי עליה בשבילנו... נשיקות למהממת שמשוויצה עם השמלה - רואים שהיא ממש אישה קטנה אנג'לה.
../images/Emo6.gif../images/Emo99.gifאירנה כדאי שתיזהרי...../images/Emo6.gif אורן ראה את התמונות של מאיושקה ונשאר ללא מילים , הוא כבר ייעד אותה לשחר אז.....תשמרי עליה בשבילנו... נשיקות למהממת שמשוויצה עם השמלה - רואים שהיא ממש אישה קטנה אנג'לה.
א אירנה ק New member 18/11/07 #8 אם את זוכרת מדובר היה עוד לפני חצי שנה אל השידוך האפשרי . בינתיים קצת יצבנו את המשקל ( היתה טיפה שמנמונת לגובה שלה) כדי להיות חתיכה ולמצוא חן בעיניי שחר גבר חלומותיה
אם את זוכרת מדובר היה עוד לפני חצי שנה אל השידוך האפשרי . בינתיים קצת יצבנו את המשקל ( היתה טיפה שמנמונת לגובה שלה) כדי להיות חתיכה ולמצוא חן בעיניי שחר גבר חלומותיה