מאיוש אני רוצה את המרשם ללחמניות הדלעת

מאיוש י

New member
הייי גולדה אין לי את המרשם לידי

תכנסי לאתר של שגב משה זה מתכון שלו וזה נמצא שם. אם לא אחפש לך מאוחר יותר
 

יוכי68

New member
../images/Emo41.gifמתכון ללחמניות דלעת עבור גולדה

לחמניות דלעת/ מתוך "אצל שגב במטבח" (23/10/2007)/ רכיבים: 950 גרם קמח לבן שקית שמרים טריים 550 מ"ל מים כוס מלאה ברצועות דקיקות של דלעת (מומלץ להשתמש במנדולינה או פומפייה) 4 כפות שמן זית 4 כפות שקדים קלויים 15 עלי בזיליקום טריים פרוסים דק 1 גבעול עלי אורגנו טריים לציפוי הלחמניות : 4 כפות טימין קצוץ דק 4 שיני שום חתוכות לפרוסות 6 כפות שמן זית 1 כפית מרווה או פטרוזיליה קצוצה דק 3 כפות קוביות קטנות של דלעת שבושלו חמש דקות במים רותחים להגשה : שמן זית וחומץ בלסמי. מעט קוביות קטנות של דלעת אפויה קלות או מבושלת. אופן ההכנה : מחממים תנור לחום של 210 מעלות . מערבבים את השמרים עם הקמח. מערבבים את המים עם הדלעת והשמן . מוסיפים את המלח והפלפל למים המתובלים . מוסיפים את המים המתובלים לתוך הקערה של שמרים ומערבבים. מהרגע שכל התערובת מחוברת בצורה הומוגנית מתחיל שלב הלישה, יש ללוש את הכול כשבע דקות. לאחר מכן מחלקים לכדורים קטנים ושווים בגודל של בקוטר של 5 ס"מ (כדור טניס) מניחים על תבנית מקומחת קלות ונותנים ללחמניות להכפיל את נפחן במקום חמים תהליך זה ייקח בסביבות 30 דקות. כאשר הלחמניות תפחו, מערבבים את כל הרכיבים של התערובת בקערה ומפזרים בכמות נדיבה מעל כל לחמנייה - שימו לב לא ללחוץ על הלחמניות על מנת שהאוויר לא ייפול. מכניסים לתנור החם מהר וסוגרים את הדלת בשביל לשמור על הטמפרטורה. זמן אפייה : כ- 25 דקות \ עד גוון חום זהוב. מומלץ לבדוק בעזרת קיסם כמו שבודקים עוגה . מגישים עם צלוחית של שמן זית וחומץ בלסמי ומפזרים קוביות של דלעת מהתנור\מחבת.
 
יוכילה בדיוק להיפך! אתן העדות שלי

שאני בבית כל לילה!! אם הייתי מבלה יותר הייתי פה פחות!!! אלא אם כן נהיים שיכורים משהיה בצפורום - אם כן אז אני אלכוהוליסטית!!!!!
 

cial 1

New member
יוכי68 מה קורה . אני כועסת על .שגב../images/Emo67.gif

הוא חמוד הוא זריז אבל הוא מרגיז אותי כי הוא מפנק הרבה? אבל לא על זה אני כועסת עלו הוא נותן לך מתכון מדהים ובום יש מקולת של קינמון ובום הוא מכה ב
מכניס כינמון. זה לא מוסיף דבר נדה ונדה לא חבל יוכי תני תגובה הנימוק שלי מוא מוצדק וגן מחונן ולמה יוכי תארי ךף את מכינסה לעוגת תפוחי עץ שלך הטעימה את הקינמון שזה בסדר והכי נכון. אבל זורקת לשם את הדימיון של משה שגב החמוד עם הכמון המיותר. בעעעעעעעעעע. יש לשפים הטובים מזו נגד התבלינים. הרי התבלין יכול לנצח את הכול . הארומה או הטעם חזק בתבלין יותר מהתבשיל ובכלל. זו חייבת להיות הצדקה במטבח. אין אני מקבלת עם הטעם והריח אין מה להתווכח נכון כך יש להבליג אבל יש גם לא להחמיר. הקינמון חברות אוהב רק את המתוק . יש לנו גם קציציות מרוקיות מעדן רק עם בצל בתבשיל ושם יש סוכור רק בבצל ואב יש בו גם קינמון. אבל שוב זה כי הוא מתוק נכון יש לנו גם תערובת של תבלינים ויש שם הכול רק לא כינמון זה בדוק. ואם יש הקינמון אז בכמות מאוד נמוכה מהשאר וזה מאתאים לכמה תבשלים במילוי של הבשר. . תגובה בבקשה גם קטנה חני
 

יוכי68

New member
../images/Emo41.gifמתכון ללחמניות דלעת עבור גולדה

לחמניות דלעת/ מתוך "אצל שגב במטבח" (23/10/2007)/ רכיבים: 950 גרם קמח לבן שקית שמרים טריים 550 מ"ל מים כוס מלאה ברצועות דקיקות של דלעת (מומלץ להשתמש במנדולינה או פומפייה) 4 כפות שמן זית 4 כפות שקדים קלויים 15 עלי בזיליקום טריים פרוסים דק 1 גבעול עלי אורגנו טריים לציפוי הלחמניות : 4 כפות טימין קצוץ דק 4 שיני שום חתוכות לפרוסות 6 כפות שמן זית 1 כפית מרווה או פטרוזיליה קצוצה דק 3 כפות קוביות קטנות של דלעת שבושלו חמש דקות במים רותחים להגשה : שמן זית וחומץ בלסמי. מעט קוביות קטנות של דלעת אפויה קלות או מבושלת. אופן ההכנה : מחממים תנור לחום של 210 מעלות . מערבבים את השמרים עם הקמח. מערבבים את המים עם הדלעת והשמן . מוסיפים את המלח והפלפל למים המתובלים . מוסיפים את המים המתובלים לתוך הקערה של שמרים ומערבבים. מהרגע שכל התערובת מחוברת בצורה הומוגנית מתחיל שלב הלישה, יש ללוש את הכול כשבע דקות. לאחר מכן מחלקים לכדורים קטנים ושווים בגודל של בקוטר של 5 ס"מ (כדור טניס) מניחים על תבנית מקומחת קלות ונותנים ללחמניות להכפיל את נפחן במקום חמים תהליך זה ייקח בסביבות 30 דקות. כאשר הלחמניות תפחו, מערבבים את כל הרכיבים של התערובת בקערה ומפזרים בכמות נדיבה מעל כל לחמנייה - שימו לב לא ללחוץ על הלחמניות על מנת שהאוויר לא ייפול. מכניסים לתנור החם מהר וסוגרים את הדלת בשביל לשמור על הטמפרטורה. זמן אפייה : כ- 25 דקות \ עד גוון חום זהוב. מומלץ לבדוק בעזרת קיסם כמו שבודקים עוגה . מגישים עם צלוחית של שמן זית וחומץ בלסמי ומפזרים קוביות של דלעת מהתנור\מחבת.
 
למעלה