מאיוש, הכנתי את המאפינס שהצעת לי אתמול

יוכי68

New member
מאיוש, הכנתי את המאפינס שהצעת לי אתמול

יצא מעולה - לא הכנתי חצי חצי באופן שהכנת אלא בשתי שכבות - תודה על המתכון
 

יוכי68

New member
והכנתי גם מלוואח ממולא רוטב פיצה טונה וזיתים

טעיםםםםםםםםםםםםםם.
 

יוכי68

New member
מאיוש, מה את מתכננת להיום?

נשאר לי אוכל מיום שישי והבעל - שימי לב - הבעל דורש שהכל יאכל - "אני רוצה לאכול אוכל של שבת" הוא אומר.........חחח אז היום זה מה שנעשה בצהריים - ובערב....נראה.
 

מאיוש י

New member
הכנתי עכשיו גרנולה טעיםםםםםםם

אני מכינה ככה: 700 גרם גרנולה אוהבים אצלי אז אני מכינה הרבה. בסיר אני שופכת רבע כוס סוכר מקרמלת אותו מעט ואז שופכת רבע כוס דבש, 200 גרם חלבה מפוררת ורבע כוס מים שופכת מיד את הגרנולה ומערבבת היטב כדי לצפות את הכל . מורידה מהאש ומוסיפה חצי כוס קוקוס חצי כוס קוקוס, מעט סובין ,למעשה כל אחד מוסיף מה שבא לו. משטחת הכל בתבנית ומוסיפה שקדים ואגוזים ואופה ב170 20 דקות בערך מכבה תנור ומשאירה את התבנית בפנים לעוד 10 דקות. אחר כך מוציאה ומוסיפה צימוקים וחמוציות. זהו כשמתקרר לערבב היטב כדי לפורר הכל לשים בצנצנת ולזלול. כל אחד יכול להוסיף יותר הממרכיבים של הדבש והסוכר לפי המתיקות שהוא אוהב.
 

מאיוש י

New member
היום אני מכינה

חזה עוף במרינדת חרדל דבש וסויה וצולה על מחבת פסים. עם תוספת של אפונה ותירס ואיטריות אורז. אני מטורפת על האיטריות האלו טעימות משהו אף פעם לא נדבקות אני מכינה איתם גם פשטידות יוצא מעדן.
 

יוכי68

New member
אטריות אורז - השתמשתי פעם אחת בלבד

באמת דבר מפליא..הכנהה הירה ביותר ובאמת לא נדבקות.........איזו פשטידה הכנת מהן?
 

מאיוש י

New member
הכנתי איתם פשטידת פטריות

אבל למעשה כל פשטידה עם איטריות אפשר לשים איטריות אורז. אני אפילו מכינה איתם מוקפץ אם נתקעתי ללא איטריות ביצים
 

יוכי68

New member
מאיושששששששש, איזה מסך טעיםםםםםם../images/Emo67.gif

איך את אוכלת את זה בדר"כ? ביוגורט, כך סתם או.........
 

מאיוש י

New member
גם וגם וגם וגם../images/Emo8.gif

עם הכל הכי טעים עם חלב לילדים שלי אני מערבבת ככה במקום כל הקורנפלקסים עם צבעי המאכל אני שמה בקערה 2 כפות גרנולה ביחד עם שלווה { החיטה התפוחה} למי שלא מכיר ושופכת חלב מה יותר טוב מזה??
 

יוכי68

New member
רציתי לשאול לגבי קרמול >>>>>>>

אני שמה סוכר בסיר השאלה האם לערבב או לתת לזה להתקרמל ללא ערבוב - כשאני מערבבת נוצרים לי גושים שלקח להם יותר זמן להתקרמל.
 

מאיוש י

New member
לא לערבב

איך שאת רואה שבצדדים הסוכר מתחיל להתקרמל אז לנענע עם היד את הסיר מעט להשאיר לעוד מספר שנית וזהו זה השלב להוסיף לו דברים או להוריד מהאש. ואם לערבב אז רק בכף עץ
 

יוכי68

New member
../images/Emo51.gifמאיוש מקסימה.

נעשיתי רעבה....אולי אלך להכין מלבי........הכנתי כבר פעמיים בשבוע אחד.......הראשון יצא דליל מידי אך טעיםםםםםםם, השני יצא סמיך מידי ולא טעיםםםםםםם. חייבת למצוא את הכמות המדויקת של הקונפלור - אומרים על כל כוס נוזלים כף גדושה קורנפלור - שוב השאלה מה זה גדושה: יש גדושה ויש ג ד ו ש ה - ולמתכון הזה זה ממש קריטי!
 

מאיוש י

New member
חכי רגע אני אביא לך מתכון למלבי

שהכנתי יצא טעים טעים חכי שניה מכינה לי קפה ובאה
 

יוכי68

New member
מאיוש, כבר הכנתי.....חחחחחחח

שמתי כוס וחצי חלב חצי כוס שמנת מתוקה שתי כפות וחצי סוכר (שמתי חום) מעט מי זהר 2 כפות קורנפלור + מעורבב במעט מים על פניו נראה טוב - הכנסתי למקרר נראה בעוד כמה שעות (או לפני אם לא תהיה לי סבלנות...חחחח)
 
למעלה