מאיזה גיל להתחיל ???

bajura

New member
מאיזה גיל להתחיל ???

שלום: אני חדש כאן, רציתי רק לשאול אתכם מאיזה גיל כדאי להתחיל עם הבדיקות והטיפול הביו-רפואית. אני מבינה שכמה שיותר סמוך לאבחון, יותר טוב. וזה קורא בדרך כלל אחרי גיל שנתיים. אך מה קורה כאשר לילד בדיוק בן שנה יש התנהגות מאוד אוטיסט ????? יש מקום להתחיל עם השיטה או שזה מוקדם מאוד ??? כול תגובה תעזור מאוד. תודה רבה. מכלה.

debitz

New member
אפשר בהחלט להתחיל-בודאי עם ויטמינים

אבל קודם כל לא להמשיך לחסן. ויטמינים ותוספים שכדאי להתחיל איתם: ויטמין C שמן אומגה 3 ולהוסיף לו ויטמין E פרוביוטיקה כל אלו ניתן להשיג בבתי מרקחת בארץ. להמשך טיפול אפשר לפנות להדרכה של מטפלים הרשומים פה. את מוזמנת לשלוח גם מסר אישי להמשך הסבר על כל מה שאנחנו עושים

khisha

New member
ככל המוקדם

רוב הילדים שהתאוששו התחילו מוקדם. לפני גיל שנתיים. אני קראתי על כמה מקרים שרק הורדת גלוטן וקזאין בגיל שנה גרמו לחזרה עד גיל 3. בלי קילציות, HBOT ושאר ירקות.

razgalili

New member
תשובות

יש מקום להתחיל עם השיטה גם מגיל מוקדם. כמה שיותר מוקדם יותר מוח ישאר לילד. הדבר הכי חשוב כמו שכתב\ה DEBITZ זה לא לחסן יותר. בכלל. הדבר השני הכי חשוב זה להתחיל דיאטה כמה שיותר מהר.

JacobSk

New member
כ"כ רצוי לעבור איבחון אצל מומחה רציני

בתחום ולא לקבוע על דעת אצמחם את דיאגנוזה. למשל פרופ זימין.למרות שהוא נגד שיטת ביו רפוי בפחינת איבחון הוא הכי חזק בארץ. בשער הדברים מסקים עם חברי.

bajura

New member
שוב אני

תודה לכולם. פחדתי שתגידו שזה מוקדם מידי. אני מתחילה עכשיו לקרוא את כול החומר שבאתר ומחוצה לו. הכול נורא מסובך ודי מפחיד. אני חשבת להתחיל עם הדיאטה ללא קסאין וללא גלוטן. ו לתת את התוספות הבסיסיות, פרוביוטיקה, ויטמין C וB6, מגנסיום עוד משהו?????. רק נשאר לי להתעדכן בקשר למינון.מקווה שזו התחלה טובה. בקשר לחיסון אני נורא מבולבלת. בידיוק מחר הוא אמור לקבל את החיסנים של גיל שנה. אנחנו לא נגיע כמובן. אבל לא אוכל להבטיח שלא נעשה את זה בהמשך. הלוואי וידעתי מה יותר טוב בשבילו. תודה רבה נפגש בקרוב יש לי עוד מיליון שאלות. מכלה.

למעלה