מאיזה חומר כדאי לבנות

• פותח הנושא Ixion
  • פורסם בתאריך

Ixion

New member
מאיזה חומר כדאי לבנות

מגפון? ניסיתי לבנות משהו מפימו אבל זה פשוט לא הלך... מאיזה חומר אוכל לבנות אחד בעצמי?

hartuvim

New member
מגפון?

למה הכוונה, כזה שמדברים בתוכו או מגף קטן? באיזה גודל ובאיזה שימושים הוא צריך לעמוד?

שאלות טובות.....

Ixion

New member
זה אמור להיוות בסיסי

מגפון עם ראש מרובע, מחומר קשיח כלשהו. זה לא צריך לעבוד, אלא רק לתת את המראה של המגפונים הישנים שהשתמשו בשנות ה40-50. אני צריך אחד בגודל משהו כמו 20 על 15 על 20, למרות שזה לא הכרחי.. רעיונות?

havat

New member
זה לא קשור לתרגיל רדיו במקרה?

ניסית עם קרטון? או לעשות שלד קשיח בחוט ברזל למשל ולעטוף אותו בנייר כלשהו, למשל נייר כרומו אפור שייתן את המראה המגפוני? ואולי תיקח משהו דומה למגפון- כמו משפך- ותעשה עליו עיסת נייר?

Ixion

New member
תודה אני אנסה, אבל

איפה אני משיג עץ אוביצ'י, או נייר כרומו? הנייר אגב, קשיח?

dansp

New member
פולואיריתן מוקצף...

אפשר לפסל בו בקלות יתרה ולהגיע לתוצאות ממש טובות ואח"כ לצבוע עם קאר קיט או שפכטל אמריקאי וצבע

ironman

New member
בכל חנות טמבור - זה עולה 25 ש"ח

אבל אסור בתכלית אסור לעבוד עם זה במקום סגור - זה חומר שסותם ריאות ומסרטן !!! ממש להיזהר עם זה .

Ixion

New member
תודה אני אנסה את זה

(אם רק ידעתי מאיפה להתחיל עם הדבר הזה)

לעבוד עם פוליאוריתן../images/Emo140.gif

כדי לעבוד עם פוליאוריתן צריך להכין חתכים של המוצר שאתה רוצה ליצור. ז"א מבט חזית +צד +גב (אם הוא שונה מהחזית) ,לשים על הפוליאוריתן ולהתחיל לחתוך עם סכין יפני. לאחר מכן כאשר תקבל את הצורה הגולמית בגדול,תעבור לניירות שיוף – בהתחלה גסים ולאט לאט תעבור לניירות עדינים, עד לקבלת מירקם חלק ,נעים ונקי שאותו תוכל לצבוע. ניתן להשיג תוצאות מדהימות!!! וכמו שאמרו לפני,רצוי לעבוד בחלל פתוח. בהצלחה, יפעת שגב, מנהלת הפורום

למעלה