תשובתי הכנה
קודם כל - אני לא ערבי ואני מאד גאה על כך
דבר שני, כנראה שהסתכלת בכרטיס אישי של מישהו אחר משום שבכרטיס האישי שלי לא מצויין שום מידע לפיו ניתן להסיק את המסקנות שהסקת, בטח לא לגבי הגיל למרות שאני לא מכחיש ולא מאשר את מה שאמרת. אני הולך לצבא מסיבה אחת פשוטה, כדי להגן על המישפחה שלי ועל גבולות המדינה שלי מפני האוייבים שסביבנו שרוצים ליזרוק אותנו לים כפי שציינת, אין כאן שום דבר שקשור לדת או לאלוהים וגם לא צריך להיות קשר כזה, אני נולדתי כאן, ואני לא רואה שום סיבה לעזוב, אני יודע שבחו"ל שונאים אותנו ולא חסרים שם אנטישמים, אז מה יש לי לחפש שם? כאן זה הבית שלי, כאן נולדתי, כאן נמצא כל העם שלי, העם היהודי, כאן הקמנו קהילה מפותחת ומפוארת שהיא אי בודד בתוך ים של אוייבים מרושעים שרוצים להשמיד אותנו, אני הולך לצבא כדי ליתרום את חלקי למדינה, כדי להגן עליה שלא תעלם, כל יצור ואפילו הפרימיטיבי ביותר מגן על הטריטורייה שלו ועל הבית שלו, הגנה על הבית זה יצר בסיסי שלא שייך רק לבני האדם, אם השירות הצבאי לא היה חובה אז הייתי מיתנדב לשירות. אבל מה לעשות, לפעמים צריכים ליבלוע כמה צפרדעים בדרך למה שרוצים, אז בצבא משביעים אותי על ספר תנ"ך, נו מה לעשות, אז אני חוזר כמו תוכי אחרי הטקסט שאומרים לי להגיד וזהו, אני לא עושה מזה עניין, בתוכי ברור לי שזו שטות, אבל הטכס הזה זניח לעומת המהות של השירות הצבאי, הגנה על הבית והמולדת, וגם עליך. מקווה שלא היתלהמתי מדיי
משתמש בצלילים.