מאיזה משקל אפשר לגלוש?

amirkoki

New member
מאיזה משקל אפשר לגלוש?

אני רואה בים מלא קיט סרפרס, ונראה שהם מתאמצים נורא להשאר על הקרקע. מה משקל המינימום שצריך להיות בשביל ללמוד קיט סרף? יש גיל מסויים שרק ממנו אפשר לגלוש? נראה ספורט מעניין אני מת ללמוד. אבל אני רק בן 14 ושוקל 45 ק"ג...

ערןמנור

New member
אפשרי

יש גדלים של קייטים-עפיפונים בין +4-20 ,ככה שמתאימים קייט לפי המשקל ועוצמת הרוח. אני מכיר ילדים שגולשים שאחד מהם בין 14 45 ק"ג וגולש תותח,הוא בין הצעירים והקלים שיש. תדבר עם חגית תשמע מה היא חושבת,יש לה בי"ס לקייטסרפינג.

hagitoz

New member
בטח אפשרי

היי, כהמשך לתשובתו הנכונה של ערן
בתחילת הלימוד יש יותר להתחשב בגודל המצנח בהתאם למשקל של הילד כי בכל זאת למצנח יש כוח שמגיב מאוד מהר ויכול להיות מאוד חזק במידה ולא יודעים עדיין לשלוט (תהליך הלמידה), אך אין שום בעיה, צריך להתאים את גודל המצנח ולהתחשב בעוצמת הרוח כפי שערן טען. היום התותחים בעולם הם באמת ילדים קטנים בגילאי 14, 12 ויש כאלו בעולם שמתחילים כבר לגלוש בגיל 10 ופחות
להפך, אני בעד דור חדש וצעיר, אני חושבת שעדיין בתחום הקייטסרפינג אין מספיק ילדים וצריך לעזור לדחוף ולגרום לזה לקרות. קדימה ......להתחיל ללמוד בלי לחשוש
חגית עוז

amirkoki

New member
וואלה?! תודה!

רק עוד 3 שאלות: 1)מה תווח המחירים לקורס? 2)יש קורסים בחיפה? 3)צריך ידע מוקדם בגלישת גלים? וואוו תמיד היה ניראה לי שרק מבוגרים בעלי מסה מכובדת יכולים לגלוש...

למעלה