מאיזה פרק זה?

Naraku SeXy

New member
אין לי מושג ..אבל יש

לי גם תמונה של אינו עם הדבר הזה על הראש ..^_^

inulove

New member
איזה ילדים מגעילים אתם!

נו אז מה אם היא שאלה? אז אסור לה לישאול?! ומזה הדבר הזה " תחכי בסבלנות"! מזה תור לרופא שיניים?!!! אם אתם לא רוצים לענות אז פשוט תשתקו! *מצטרפת לשאלה,מאיזה פרק זה?*

inulove

New member
אופס זאת לא לשאלה הזאתי..זה לשאלה ה

שניה לאותה ה
תמונה

תודה לך!

תודה שאת מגנה עליי! ואני עכשיו מנסה לחפש את מס' הפרק ולומר אותו לכם. לא צריכה ת'עזרה של העצלנים פה...

blck angel1

New member
../images/Emo11.gif אני מבקשת שתקבצו שאלות כאלה

בשירשור אחד.. כי יש כאלה כבר 3 שירשורים באותו נושא.. וזה מוריד שירשורים חשובים ומעניינים.. או שתנצלשו , רק הודעות שחלף זמנם והן לא חשובות (תפוז אנשים מודיע וכו') או שתפתחו שירשור אחד גדול בשם "שירשור שאלות קטנות" ושרשרו רק לשם.
יום נחמד
אוהבת ומחבק נועם

אני מציעה משהו, אתם מוזמנים להסכים

ומוזמנים גם שלא, אני בכל זאת אגיד את זה - מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה בלפתוח שירשור אחד, מסכן, גדול/קטן ויחיד שהכותרת שלו תיהיה "מאיזה פרק הפאקינג תמונה הזאת?!" אלה שיודעים, יענו, אלה שלא, כמובן שלא יענו. ואלה שפשוט חייבים להגיד משהו, שיגידו לפחות משהו נחמד ולא מעצבן כמו "דיי כבר" וכל השיט הזה. שימו קץ לדבר הזה, אנחנו אנשים בוגרים. סך הכול אנחנו רוצים חברה נעימה בפורמינו הקט והיקר לנו מכל
ועכשיו, נכון שאני צודקת??? ^_^ יופי! קחו לתשומת ליבכם את הדברים האלה, ואל(!) תקחו אותם כדברים קיצוניים. זה רק לטובתינו :) אני אוהבת אתכם אנשים

למעלה