מאיזה שיר הקטע הבא כי אישה קנאית אף פעם לא עושה את זה קל זה קל לא?
P perrinat New member 13/12/02 #3 זה מהשיר../images/Emo103.gif Rules "Cause a jealous woman, never makes it easy"
ל לאה 13 New member 13/12/02 #4 טוב תורך לשים שיר אבל תנסו שיהיה מהדיסק לאונדרי סרבייס כי אין לי אחרים ואני לא מכירה מילה במילה שירים אחרים
טוב תורך לשים שיר אבל תנסו שיהיה מהדיסק לאונדרי סרבייס כי אין לי אחרים ואני לא מכירה מילה במילה שירים אחרים
S Shakira paradise New member 14/12/02 #12 ../images/Emo9.gif אוקיי אממממ .... " אבל אתה יכול לנסות לעמוד בפני זה , או להתאמן כמו סוס אבל אל תבנה עליי אל תבנה עליי .. אווו "
../images/Emo9.gif אוקיי אממממ .... " אבל אתה יכול לנסות לעמוד בפני זה , או להתאמן כמו סוס אבל אל תבנה עליי אל תבנה עליי .. אווו "
H Hurakano New member 14/12/02 #13 objection אני ממשיך אבל עם שירים מהאלבומים הקודמים.... אני פשוט לא מכיר טוב את LS "אני לא מהסוג של האידיוטית שבאה לשכנע"
objection אני ממשיך אבל עם שירים מהאלבומים הקודמים.... אני פשוט לא מכיר טוב את LS "אני לא מהסוג של האידיוטית שבאה לשכנע"
P perrinat New member 14/12/02 #14 זה היה -Octava Dia../images/Emo103.gif ועכשיו: "שיר ללא שם, בגלל חוסר בדמיון....."