מאיזו סיבה התחלתם לנגן?

Double U

New member
מאיזו סיבה התחלתם לנגן?../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

מה משך אתכם להתחיל לנגן דווקא בכלי שבו אתם מנגנים? אם אתם לא נגנים, על איזה כלי אתם רוצים לנגן ולמה?

מאז ומעולם נמשכתי לסולואי גיטרה

בעיקר של בריאן מאי.. ואז שמעתי על מורה ממממממממממש טוב מהאיזור שלי, ואמרתי שאני כבר בכיתה ט', הגיע הזמן לעשות את זה. אני מסיים שנה שלישית ומתחיל רביעית בעוד 5 ימים בדיוק.

ginjul

New member
נמנמ...זה יהיה מביך..חחח

טוב, תאמת? התחלתי לנגן כי חשבתי שזה "מגניב" [זה היה לפני שנתיים! התחשבות! :)] ואחרי זה פשוט התאהבתי בגיטרה. ובגלל זה אני ממשיכה, לא אכפת לי מה "מגניב" ומה לא. :) מביך :S

ginjul

New member
אבל התחלתי בכלל לנגן ב-

בכיתה ב' על פסנתר, עד כיתה ו' ניגנתי פסנתר ואז עברתי לגיטרה כי נמאס לי מפסנתר :S חח:)

האמ, סיבה מצחיקה.

טוב, תמיד חייתי בבית מוזקלי(אמא, פסנתר, אבא גיטרה, ועוד כאלה) ובכיתה ו' רציתי ממש תופים, למרות שכבר אז התחילו לנגן בגיטרה, אבל בגלל שאבא שלי ניגן בגיטרה, רציתי "למרוד" ולא לנגן בגיטרה, שאני יהיה מיוחדת. אבל מה, חברה שלי לא רצתה שאני אנגן בתופים, כי זה היה הכלי שלהXD אז החלטתי שאני אנסה בכל זאת גיטרה.. וככה התחלתי, ואז כבר הייתי שקועה בRED HOT CHILI PEPPERS, וכמובן, בבסיסט שלהם, ואז החלטתי שאני הולכת ללמוד בס, כי אני באמת אוהבת את כל התפקיד שלו במוזיקה, ובכלל, בס. וככה התחלתי=] נעמיקה

Double U

New member
אני

התחלתי את דרכי בעולם המוסיקה בכיתה ב' בנגינה על אורגנית במסגרת חוג בבית ספר (לימוד בקבוצה) אחרי 4 שנים (כיתה ו') עברתי ללמוד בקונסרבטוריון בשיעור פרטי והתקדמתי בשנה הזאת פי מאה מכל ההתקדמות שלי בשנים הקודמות. בכיתה ז' החלטתי שאני רוצה לעבור כלי וישר עלה לי בראש: סקסופון. צליל כ"כ יפה, קלאסי, ג'אז, רומנטיקה. התחלתי ללמוד ולצערי נפלתי על מורה שלא ממש אהבתי...שנה אחר כך עברתי למורה שנחשב להכי תחום במחלקת הסקסופונים ובאמת הרגשתי מצוין אבל הוא נאלץ לנטוש אותי אחרי השנה הזו כי הוא מצא עבודה אחרת. הוא העביר אותי ללמוד (עדיין במסגרת הקונסרבטוריון) אצל מישהי שהייתה תלמידה שלו בעבר וגם היא מאוד תרמה לי בתחום. אבל עם מזלי הרע, גם היא עזבה
עכשיו שובצתי אצל מורה שהכרתי אותו מכיתה ד', רק שלא למדתי איתו
הוא היה המנצח שלי בתזמורת העירונית שנה שעברה ונורא שמחתי שהוא המורה שלי, שלפחות אני מכיר אותו. אני מאוד נהנה

itoosh2

New member
אז ככה...

התחלתי בכיתה ד' לנגן על פסנתר בגלל שאמא שלי רצתה שאני אנגן על כלי והיא נתנה לי לבחור בין פסנתר לכינור... באותו הזמן לא אהבתי בכלל מוזיקה ועשיתי את זה מתוך הכרח... ככה למדתי 5 שנים פסנתר עם מורה גרועה מאוד מאוד וחוסר רצון מוחלט... כשהייתי באמצע השנה הרביעית אמרתי לאמא שלי שאני רוצה להפסיק, והיא לא נתנה לי... אז אמרתי לה שלפחות שאני אתחיל ללמוד עוד כלי... אז התחלתי תופים... עם מורה שהיא מורה של חבר שלי (ומסתבר שעוד הרבה חברים שלי) ופשוט התאהבתי במורה... היא כמו אחות גדולה בשבילי... אחר כך פשוט הפסקתי פסנתר והיה חסר לי כלי מלודי... אז בגלל שגם הייתה לי חיבה לגיטרה התחלתי לנגן על גיטרה... אז התחלתי להלחין (ברמה מאוד גרועה) והבנתי שהאהבה האמיתית שלי זה אקוסטיות... אז קניתי לי גיטרה אקוסטית מקסימה והמורה שלי גם אהב את הרעיון של הגיוון בזה שיש לי אקוסטית... ובזכות האקוסטית הזאת התחלתי לאהוב להלחין ואני כרגע ברמה הרבה יותר טובה ממה שהתחלתי... השנה גם אמרו לי שאני שר לא רע, אז הפכתי להיות הסולן של הלהקה שלי (שלפני כן הייתי המתופף) והתחלתי לשיר בטקסים... והיום היה לי שיעור פיתוח קול ראשון
אז לסיכום כיום אני: 5 שנים פסנתר לשעבר... שנתיים וחצי תופים... שנתיים גיטרה... שיעור בפיתוח קול

shlomielvislevy

New member
Music was my life

My first time was one night when i sang in the shower, my dad said "why don't you learm guitar?" i thought about it and agreed... today i playing the piano..mostly because of Ray Charles after i've seen he's documentary movie (the one from 2004)

tirasc15

New member
טוב זה ממש דפוק...

אמ.. הסרט "שישי הפוך" זה מה שגרם לי לרצות לנגן ביגטרה בפעם הראשונה... בעקבות הסרט הזה קניתי גיטרה קלאסית והתחלתי ללמוד. לקחתי את זה לכיוון אחר לגמרי.. יותר קלאסי, פחות הרצון להופיע עם להקה וכאלה. כרגע יש לי גם חשמלית.. אני עדיין אוהבת מאוד לנגן דברים קלאסיים, אבל גם מנגנת בחשמלית.. סולואים וכאלה נורא מושכים אותי.. =]

Yoko Nakajima

New member
הסיפור שלי:

אממ אימאבא רשמו אותי לריקוד (או שזה היה ההתעמלות אומנותית?) וחינוך מוזיקלי לטף (יענו חוג מוסיקה כזה לילדים שהם קטנים אז עדיין לא מלמדים אותם לנגן) מגיל 4 או 5... אחרכך מגיל 6 התחלתי לנגן (וכמובן איך לא, המשכתי בריקוד..נראה לי שבאותה תקופה היה זה הבלט..), בהתחלה נמשכתי יותר לחלילית אבל עם השנים הלכתי יותר לכיוון של אורגנית/פסנתר. כילדה קטנה לא ממש השקעתי בזה, וגם הייתה איזו תקופה של שנה-שנתיים שלא ניגנתי (נראה לי איפשהוא בין יסודי לחטיבה) אבל אז התגעגעתי וחזרתי לנגן ובחלוף הזמן התאהבתי במוסיקה יותר ויותר =] (אה, ואני עדיין רוקדת). וזו כל המגילה :C

למעלה