מאיזו קבוצה אתם חברה?

מאיזו קבוצה אתם חברה?

היי הצטרפתי לא מזמן לפורום אני כבר לומד שנה קפוארה ב-קורדאו ג'י אורו בחיפה אז ספרו לי קצת על עצמכם ואיפה אתם לומדים כי אני רוצה לקפוץ לעם חברים לראות ולהתאמן עם קבוצות אחרות.

jennie 00

New member
אני בקורדאו...

אני ג'ני בת 14.5 מאזור נתניה לומדת שנה כבר
מה איתך ספר לנו קצת ..

היי

אני מקורדאו בחיפה מהקבוצה של עידו שאלה לג'יני מי המאמן שלך? אני מתאמן כבר שנה והמאמן עשק אותי ועדיין אין לי כינוי דרך אגב המאמן שלי הוא זה מהפרסומת של נביעות מישהו היה באירוע בכפר סבא בשנה שעברה? היה די גרוע אבל נקווה שיהיה יותר טוב בשנה הבאה

jennie 00

New member
הייייייי|חבוק|

אמממ המאמנת שלי היא תמר(קרקרה אם אתה מכיר) והשם שלי הוא ג'ני(זה לא כינוי או משהוא אני פשוט אמריקאית) וכן אני יודעת מיזה עידן והייתי בארוע ודווקא היה די נחמד

Bantus

New member
שלום שלום../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אז ככה, אני לומדת בכרמיאל עם זאפ בקבוצת באנטוס קפואירה, מתאמנת כבר שנה וחצי אמ...אה כן, וקוראים לי דניאל גם רק אתמול הצטרפתי לפורום. אשמח לשמוע הכל על הכל ובעיקר על קפואירה AXE!!!!!

Ze Colmeia

New member
שלום לך...

יש פה אנשים מכל הקבוצות
אני מאבאדה
רק הבהרה קטנה בגלל שאתה חדש, אנחנו לא מתחילים לריב פה מי יוטר טוב וכאלה שטויות כי זה כבר נטחן הרבה ואין סיבה סתם לפתוח שוב שטויות
אז ברוך הבא

BiAAcH

New member
שלום וברוך הבא לפורום...

אני גיא, גם מאיזור נתניה, ומתאמן באבאדה קצת יותר משנתיים... וקצת לחדד את מה שיודי (ze colmedia) אמר, פורום זה פתוח לכל הקבוצות, ואנחנו רוצים שיהיו פה מהרבה קבוצות ושלא תהיה עויינות, אז פשוט מה שהולך זה שאם יש הודעה שיש בה עוקץ כלשהו לקבוצה מסויימת, היא תמחק מיידית, אני מקווה שאני לא אצטרך למחוק הרבה כאלה (לא אישי אליך)...

Ze Colmeia

New member
הי הי הי עד כאן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה יוגי
וגם Ze Colmeia

Escova

New member
גיא, קבל ממני אישור לטעות...

כול עוד זה מעצבן את הדובון...

preguica

New member
קפוראג'ינגה