מאין אתם שואבים כוחות?

jelly beans 21

New member
מאין אתם שואבים כוחות?

ללמוד למבחן אחרון, שהחומר שלו בעליל לא מעניין אתכם ואתם אף מפתחים שטנה לנושא? אני סטונדטית שאוהבת ללמוד. באמת. אבל השנה אני מוצאת את עצמי נאבקת להושיב את עצמי ללמוד דברים שלא מעניינים אותי.. מה אתכם?

mtap18

New member
נשמע לי מאוד מוכר...

היה לי היום את המבחן האחרון (במועדי א') בעונשין... כבר חטפתי התמוטטות עצבים מלהסתכל על החומר... די לשבת וללמוד!! די!!!!!!!!!

QueIronia

New member
משתמטים../images/Emo5.gif

מואהאהאהאה עלייך! (בצחוק, כן! נראה שאולי זה קצת מוגזם, אבל בגלל שאני מניח שאת יודעת שאני אומר הרבה שטויות כתבתי בכ"ז).

QueIronia

New member
HIM../images/Emo5.gif

לא מלכלכים על המלכה ויוצאים מזה שלמים (טוב, בעצם - כן. כבר מזמן זה לא מזיז לי, רק חבל שאנשים לא מזהים איכות).

sacrament

New member
חוצפן! עד פה!../images/Emo88.gif../images/Emo6.gif

עברת את הגבול, ילד קטן וחצוף! ש"צ !!!

QueIronia

New member
אה, נכון. מזכיר לי את ימי הטירונות

וכל העילגים שאחרי יומיים בצבא צעקו לפלוגה החדשה ש"צ, כי הם מאאאאאאאאאאאאגניבים. ד"א - אם הייתי כותב במקום חשין במקום HIM, גורלי היה שונה?

sacrament

New member
לי זה לא מזכיר את הטירונות (-:

והתשובה לשאלתך... לצערי לא, אסור לי להרוג מנהלים של תפוז

QueIronia

New member
גם אם היית יכולה לא היית מצליחה.

sacrament

New member
ילדים בגילך לא ישנים בשעות כאלה?../images/Emo3.gif

הנוער של ימינו הולך ומידרדר!

BlackUnicorn

New member
הבעיה שלי איתה זה שהיא מתגאה באוספת מעילי

הפרווה הפרטי שלה... יש לה ממש מאות מעילי פרווה, ומי שמכיר את התעשייה יודע כמה אכזרי זה.. צריך להיות בן אדם ממש אבל ממש רע/סנוב/אטום/מטומטם כדי שיהיה לך אוסף כזה. אבל ממש... זו הסיבה היחידה שאני לא אוהבת אותה. היחידה.

Big Red

New member
רעיונות -

הסמסטר נשברתי בחצי הדרך למבחן במנהלי - אז החלטתי לא לגשת למועד א', ולהתאוור קצת במקום. לפעמים זה עוזר ואף רצוי. מעבר לכך, בשבילי הדרך הטובה ביותר להתמודד עם חומרים פחות מעניינים, היא דוקא באמצעות תקיפה חזיתית וישירה. אני לרוב מנסה להעמיק יותר ולהחשף לחומרים שלא בהכרח עברנו עליהם בכיתה - למשל לקרוא מאמרים בנושא מהפדאור או מספר שמרצה אחר כתב. לעיתים דרך הגשה של דברים עשויה לשנות את הגישה שלך, ואולי אם תחשפי לחומר מזוית של מרצה/מחבר אחר, זה דוקא יראה לך מרענן ומעניין. (והכי חשוב - לא לקרוא הארי פוטר!! כי ברגע שמתחילים פשוט אי אפשר להפסיק...) ......................... מנהלת (בפוטנציה) פורום 666 "הארי פוטר - החיים שאחרי".

למעלה