"מאין נחלתי את שירי"/רות קרטון-בלום

milim

New member
"מאין נחלתי את שירי"/רות קרטון-בלום

אתם בטח כבר מכירים את האוסף הזה אבל אני חייבת להמליץ. כל כך מעולה! ולמי שלא מכיר-אוסף של סופרים ומשוררים הכותבים על מקורות ההשראה שלהם. ועכשיו סיימתי את החלק של אגי משעול הנקרא-"הרווח שבין החתלתול למלאך". משוררת דגולה מספרת איך היא חושבת, כותבת. תענוג.

קסנדרה*

New member
תודה על ההמלצה מבטיחה לקנות אותה

רק שאני נמצאת כרגע בבעיה, אחרי שבניתי ספרייה נוספת, ותרמתי כמאה ספרים (לבנק הפועלים שהעביר לנזקקים), נותרי עם 4 קופסאות קרטון ארוזות בספרים. עוד כמה ספרים ואני כבר צריכה לפנות את הבית
אבל בכל זאת אחפש אות הספר. קסנדרה

milim

New member
כמה מוכר../images/Emo63.gif ../images/Emo13.gif

כל שנה נערמים כאן לפחות שלושה ארגזים - ביחוד ספרים שהילדים סיימו וגם כמה שלנו שלא נקרא. נותנים לספריה הצבורית את החלק שהם בוחרים ואת השאר נותנים לחנות יד שניה תמורת זכוי לספרים בחנותם. עדין נשארים המדפים מלאים אז כמו כל פעם שזה קורה אני חושבת על עוד מדפים...

תודה ועוד../images/Emo39.gif

ואני עברתי לבית חדש. ומיליון ספרים שמתי בארגזים בחוץ. וגם המון שקיות אשפה ענקיות מלאות בבגדים. וכל אחד עובר, בא, לוקח, מה שיש לי לתת. (מבוסס על מאיר אריאל). (הבגדים נגמרו קודם). מילים, תודה על ההמלצה.

טאסנים

New member
../images/Emo36.gif שכתוב ../images/Emo26.gif

היכן הינך מתגוררת, חפצתי לנבור בארגזיך .

milim

New member
../images/Emo6.gif

טאסי, אולי תבואי לנבור גם פה? מחכים!

טאסנים

New member
איך, איך קלטת שאני צוחק עליך ( :

טאסי מ- "צוות הווי ובידור של פורום שירה ופרוזה"

מצחיקות שתיכן. כבר עברתי, ושינברו

מי שנשאר שם. אני חוששת שכבר לקחו הכל. (בטח את כל הדברים השווים).

טאסנים

New member
כל הזמן אני שומעת דיווחים מהפורומים

או מבחוץ, דיווח מהשטח על אנשים שמוצאים ארגזים עם ספרים ישנים מחוץ לאחד הבתים, ליד הפח, ליד חנות ספרים, שאפשר למצוא בהם מכל טוב, המדווחים,גם מוסיפים ומהללים את הממצאים המופלאים שהעלו בחקתם, חינם אין כסף. אני, חובבת ספרים אדוקה, שומעת מלאת קינאה, למה, למה בדרכי, אף פעם לא מזדמן ארגז מעין זה. ולהפתעתי, אתמול גיליתי אותו ארגז מלא ספרים שרק מחכה לי, שאבוא ואציץ, וכן הוא הכיל כל טוב, אך אבוי, אפילו לא הצלחתי לזהות את השפה שבה נכתבו הספרים.

למעלה