מאיפה אני מורידה דרייברים?

Elinor

New member
מאיפה אני מורידה דרייברים?

היי כולם! אז ככה, אבא שלי הזמין לי סורק והמטומטמם הזה (הטכנאי) בא לא הדרייברים ומאז לא שמענו ממנו.... אין לי עצבים לחכות לו או משהו כזה, אז מישהו מאיתכם יודע היכן אני יכולה למצוא דרייבר לסורק ``ARTEC``? אין לי מושג על עוד פרטים... :) HELP MEEEEEE אלינור.

eYaL

New member
המממ

איזה דגם של ARTEC ? זה בא בכמה דגמים,לכל אחד יש דרייבר שונה.. נסי את הקישור המצורף. eYaL

eYaL

New member
הממ...

בחוברות המצורפות לסורק (במידה ולא קנית אותו מאלטיזאכן) :) או על גב הסורק\מאחור . eYaL

Elinor

New member
לא כתוב לי!!

אוףףףףףף מה אני יעשה?????? יש לציין שקניתי אותה עם מדפסת CANON BJC 2100 זה עוזר לכם?

eYaL

New member
בעיה..

וזה לא עוזר ממש... תעשי מאמץ,הפכי את הסורק,חפשי בכל פינה..איפהשהו בטח יש איזה רישום של הדגם שלו..זה משהו מינימלי. eYaL

Elinor

New member
מצאתי משהו B-(

זה נקרא דגם : 18E-0029-B51? ויש לי למטה מין מדבקת קוד שכתוב עלייה את הקוד ומתחת : 94E-0029-B51 מה הדגם שלי?????? :-()

eYaL

New member
לא עוזר..אבל...

נסי את הקישור המצורף,זה האתר דרייברים של החברה. eYaL

Elinor

New member
אבל... :p

הבעייה שאני סתם מחפשת... אין לי קו... אוףףףףףף מישהו ??????? 8-(

duke4you

New member
תגובה

תני לי להבין מס` עובדות (תקני אותי אם אני טועה): 1. קנית סורק חדש. 2. ללא אריזה מקורית. 3. ללא חוברת הסברה. 4. ללא תקליטור דרייברים. 5. המוכר ברח. הצעה שלי - תתקשרי לאלתיזאכן הזה מיד, בתקווה שהוא לא ברח לשטחים ותבקשי את סעיפים 2 עד 4. או לחילופין תנסי להשתמש בדרייברים של windows, אמנם לא תקבלי את הדרייברים המתאימים, והסיכוי שיעבדו נמוכים, אבל מי יודע, אולי זה יעבוד. אז מה שאת צריכה לעשות זה הוספה של ``התקני הדמיה``.

eYaL

New member
רק להוסיף...

ישנו אתר לאלטיזאכנים..(רציני!) אולי המוכר שלה ברח לשם.. קישור מצורף eYaL

Elinor

New member
לא לא לא

1. נכון 2. אריזה מקורית לחלוטין. 3. עם חוברת הסברה - רק שלא כתוב שם שום דגם! 4. את התקליטור הוא שכח, כאמור. 5. בדיוק, המניאק נעלם!

duke4you

New member
בחוברת יש את הדגם

עדיין לא שמעתי על חוברת שמייצגת מוצר מסויים, ללא הפרט הבסיסי הזה. אני לא חושב, אלא בטוח שהדגם רשום בחוברת וגם על האריזה. כדי להקל עליך ריכזתי את הדגמים של חברת ארטק, אז תחפשי משהו שדומה לרשימה: חיבור מקבילי - AT3E, AM3E, AS6E / 6P , AM12E, AM12E , AM24U EPP,1236P , ScanROM חיבור usb- הדגמים - AS6U, 1236USB, 1236P, AM12U , AM24U , Ultima 2000 באמת חבל שלא ציינת איזה חיבור יש לסורק.

luckdragon

New member
תגובה

לא נותר אלא למצוא הדריבר המתאים לדגם סורק 1236USB שברשותך. להלן: לינק להורדה ישירה של הדרייבר. הסבר קצר על הדגם שברשותך. (תודי לתומכים שמעלי) בהצלחה.

Elinor

New member
טוב אז ככה...

פתחתי והתקנתי את הקובץ, הבעייה שאחרי ההתקנה ניסיתי לפתוח את התוכנה והופיעה לי הודעת השגיאה הבאה... Cannot operate! 1. please check whether the scanner connects to the computer. 2. make sure that the scanner connects to the power, and the LED is on 3. note that you can not connect the scaneer to the bus power device. פעלתי לפי כל ההודעות, ושמתי לב שהכל מחובר כראוי... אין שום בעייה... אם כך... מה עכשיו???????. :p

luckdragon

New member
תגובה

כן,אני מכיר את ההודעות הללו. לפחות בדגם שבו אני משתמש,אני מוציא את חיבור הסורק מהחשמל,ולאחר 10 דק מחבר שוב לחשמל מפעיל את המחשב. והכל מסתדר. ובקשר לבעייתך; 1. תבדקי שוב לפי חוברת ההתקנה שברשותך, חייב להיות פרק שעוסק ``בהפעלה ראשונה``. 2. לפעמים אחרי התקנות של ``דרייברים`` אולי צריך הפעלה מחדש.. לא התקנה, אלא הפעלה של המחשב מחדש, לכבות ולהדליקו מחדש. 3. נסי שוב לחבר את החיבורים, אולי חיברת לא במקומות המיועדים.. נ.ב. אחלה חיוכים יש לך 8-p

Elinor

New member
אווווףףףףף 8-(

עשיתי הכל, ושוב ההודעה המטופשת הזו... מה זה??????????????? בחיי, אני כל כך עצבנית... אני מסוגלת לשבור אותו!!! B-( נ.ב. גם לך... :)

duke4you

New member
נהתחיל מההתחלה ;-(

1. נתקי את החיבור של הסורק 2. כנסי ללוח בקרה ``מערכת``, עברי ל``מנהל ההתקנים``. הסירי את הסורק, ע``י לחיצה אחת עליו ואז על ``הסר``. 3. תאתחלי את המחשב מחדש ותגיעי למצב של שולחן עבודה. 4. חברי את הסורק והודעה מוקפצת תופיע לך על זיהוי חומרה חדשה. 5. כאשר windows יבקש את הדרייברים, תנתבי לתיקייה בא שמורים הדרייברים. 6. לאחר סיום ההתקנה, תאתחלי שוב את מחשב והכל אמור להסתדר. 7. לא לדלג על אף סעיף ולבצע במדויק. 8. לא נעים לי לרשום את זה, אבל תעשי בדיקה שהסורק דולק (נוריות דולקות).

Elinor

New member
הצלחתי!! הצלחתי!! הצלחתי!!

סתם ת`אמת...? הטכנאי בא היום!! לעזאזל, הוא עשת את זה בשנייה... חפיף... :) תודה לכם צוות יקר, על הכל ועל כל התמיכה. במיוחד לך דוכס... אתם מוזמנים לבקר בפורום אני מנהלת באתר ספידי, ``מועדון הלבבות השבורים``. שלכם, אלינור.

למעלה