מאיפה אפשר להוריד תליגה הישראלית? אם יש לכם כתובת זה יעזור... תודה...
G gogo777 New member 2/11/02 #1 מאיפה אפשר להוריד תליגה הישראלית? אם יש לכם כתובת זה יעזור... תודה...
P Psycho MC New member 2/11/02 #2 כנראה שתהיה ליגה ישראלית ב CM 4 וזהו... לא נראה לי שאפשר להוריד כאלה תוספות לסי אמ רגיל...
O ofer16 New member 2/11/02 #3 אפשר להוריד את הליגה הישראלית מאחד אתרי המנג´ר הישראלים (אני לא זוכר את הכתובת...). כמו שפסיכו כבר אמר, כנראה תהיה ליגה ישראלית במנג´ר 4.
אפשר להוריד את הליגה הישראלית מאחד אתרי המנג´ר הישראלים (אני לא זוכר את הכתובת...). כמו שפסיכו כבר אמר, כנראה תהיה ליגה ישראלית במנג´ר 4.
B BullsDuDe New member 2/11/02 #4 ליגה ישראלית לא כנראה תיהיה.... היא בטוח תיהיה בCM4 לפי האתר שלהם. אם מוסיפים מעל 20 ליגות לחדש בגלל זה היציאה שלו נדחתה עד פברואר 2003
ליגה ישראלית לא כנראה תיהיה.... היא בטוח תיהיה בCM4 לפי האתר שלהם. אם מוסיפים מעל 20 ליגות לחדש בגלל זה היציאה שלו נדחתה עד פברואר 2003
O ofer16 New member 2/11/02 #6 אם היית קורא יותר לעומק, ביית מגלה שלפחות לפי האתר הרשמי, הם מקווים שתהיה ליגה ישראלית (יחד עם עוד 20 ליגות בערך), תהיה ליגה ישראלית רק אם הDATABESE שלה יהיה עמוק מספיק. גם אם DWANTE אומר שתהיה בטוח, לפי האתר הרשמי זה עוד לא סגור.
אם היית קורא יותר לעומק, ביית מגלה שלפחות לפי האתר הרשמי, הם מקווים שתהיה ליגה ישראלית (יחד עם עוד 20 ליגות בערך), תהיה ליגה ישראלית רק אם הDATABESE שלה יהיה עמוק מספיק. גם אם DWANTE אומר שתהיה בטוח, לפי האתר הרשמי זה עוד לא סגור.
Z ziv 20 New member 2/11/02 #5 מה קרה לכם הוא ביקש את העידכון!!! תוריד מאתר המנג´ר הישראלי מדריכים אותך שם בדיוק www.cm-israel.cjb.net
מה קרה לכם הוא ביקש את העידכון!!! תוריד מאתר המנג´ר הישראלי מדריכים אותך שם בדיוק www.cm-israel.cjb.net