מאיפה אפשר לקנות את העונות?

execu

New member
מאיפה אפשר לקנות את העונות?

מאיפה אני יכול לקנות את העונות של תיקים באפלה? ד"א, אתר נחמד שמצאתי http://xfiles.stylicious.com/

Ice Age

New member
כפי שכבר כתבתי

אני מוכר את עונות 1-8 שהזמנתי מחו"ל והתבררו כמזוייפות. לי זה משנה, אבל אם לך לא, אז כל העונות ב- 900 ש"ח. אין תרגום בעברית, כמובן.

execu

New member
ממ

מבחינת התוכן הן אותו דבר? האיכות וכל זה? והתרגום כמובן לא משנה לי.. אני צריך לברר מחירים.. אם המחיר סביר אז כנראה שאני יקנה.. ואממ...זה dvd? ותדוה על התגובה המהירה.. אשמח לקבל עוד הצעות, תודה רבה!

Ice Age

New member
ברור שזה DVD, כאילו דה?

האיכות היא אותו דבר, למעט בעיית סנכרון עם הכתוביות באנגלית. אתה יכול ליצור איתי קשר במסר אישי.

execu

New member
מה המחיר של ה DVD המקורי?

מישו יודע? ואין עוד אף אחד שמוכר? אפשר לינק להזמנה מחו"ל או משו? תודה :0

orrrrrrrrr

New member
תברר "באוזן השלישית"

יש להם שם הכ-ו-ל!! ואם אין הם יכולים להזמין את המוצר מהספקים שלהם מחוץ לארץ- אני פשוט לא בטוח אם זה למכירה או להשכרה- תברר

orityemini

New member
דרך האוזן השלישית זה אפשרי אבל יקר!

אני זוכרת ששאלתי אותם לפני שנה....לא יודעת. אולי דברים השתנו. תרים אליהם טלפון. מה שכן, יש כל מיני אתרים באינטרנט שמוכרים את זה בכל מיני מחירים. הכי זול שראיתי היה 73 דולר לעונה...

execu

New member
מי אלה האוזן השלישית?

מי אלה האוזן השלישית? ואיך אני יכול להגיע לספקים בחו"ל?

execu

New member
בע

טוב נראה לי שהמחיר שהוא הציע לי זה הכי זול שאני ימצא.. תודה רבה לכם שניסיתי לעזור.. אני יקנה ממנו..:]

Ice Age

New member
לא שאני מנסה לשים לעצמי רגליים,

אבל בשביל להיות הוגן יש לך 2 אפשרויות לא רעות להשיג את המקורי: 1. אתר ישראלי שנקרא www.laserclub.co.il . יש להם מחירים קצת יקרים, אבל לפחות זה בארץ. 2. להזמין מאתר באוסטרליה שהוא די זול: www.fbo.com.au. אני הזמנתי מהם כמה סרטים והם היו ממש בסדר. זה גם הגיע מהר.

execu

New member
תודה רבה

תודה רבה שהבאת לי.. למרות שזה עלול "לשים לך רגליים"

execu

New member
שאתה תמכור לי יוצא הרבה יותר זול..

כנראה שאני יקנה ממך.. אולי אני יוסיף תרגום לבד ואז התרגום לא יפריע לי... רק חבל שלא תהיה לי העונה ה 9 :\ אני כבר ינסה להשיג ממקום אחר... תודה :) אני ישלח לך הודעה בפרטי בקשר למקום ולזמן מתי שאני יקבל את הכסף.. תודה רבה!

execu

New member
יש לי בעיה קטנה:\

יש לי בעיה קטנה בכסף שהייתי אמור לקבל :\ אני מקווה שזה יסתדר :|

למעלה