מאיפה אתה מוכר לי?

מאיפה אתה מוכר לי?

כשהתחלתי לראות את הסידרה הפנים של כל השחקנים נראו לי מוכרות. מישהו מכיר אותם מסדרות או סרטים אחרים. הנה מי שאני יודעת עליו: 1. השחקנית שמגלמת את קלייר שיחקה במספר פרקים בסדרה "הרקולס" 2. השחקנית שמגלמת את סנדרה שיחקה פעם בסדרה בערוץ הילדים. למי שזוכר לסדרה קוראים "בדרך למעלה" המתמקדת בחבורת ספוראים צעירים (לצידה משחק השחקן החתיך הית' לדג'ר). 3. נדמה לי שמג שיחקה בסדרה "שכנים שכנים" אבל אני לא בטוחה. מישהו יודע על אחרים? רובם מוכרים: בקי ובריק למשל...

L o o K At Me

New member
השחקנית שמשחקת את סנדרה

שחקה גם בתיכון הלבבות השבורים היו זמנים...איזה סדרה מעולה זאת הייתה

Nira22

New member
אכן הרבה פנים מוכרות בסדרה

טס = התארחה במס' פרקים ב"קרוב רחוק" בקי= שיחקה באופרת סבון אלמותית ששודרה גם אצלנו "אקו פוינט" אלכס = שיחק בסרט "כתוב בכוכבים" (ששודר בערוץ הסרטים) לצידה של השחקנית נעמי ווטס (הצלצול) אח של ג'ייק = שיחק גם הוא ב"תיכון הלבבות השבורים" אחיה למחצה של אלי (סנדרה מבנות מקלאוד) דייב = שיחק בסרט ששודר בהולמרק "נטע זר" גם הוא לצידה של נעמי ווטס (גילם את בעלה) ויש עוד הרבה פנים מוכרות .....

הגרה182

New member
חח לא זכרתי את מי סנדרה שיחקה

בתיכון הלבבות השבורים, תודה
חחח איך היא הזדקנה מאז שהיא שיחקה שם

L o o K At Me

New member
יווווווווואו נכוווווווווון

טס שחקה את רבקה הבת של פישר בקרוב רחוק רק עכשיו אני מקשרת

Nira22

New member
טס לא שיחקה את רבקה

אלא שחקנית אחרת בשם מייגן קונלי ששיחקה ב"חוף פרדייז" את טורי לגבי טס אני יודעת (אחרי שבדקתי) שהיא גילמה דמות בשם ברוק טיילור ואני חושבת שאני זוכרת אותה במעורפל בתור דמות שלילית.

נועה167

New member
לא את רבקה...

היא סתם הייתה אחת שהציקה לטרוויס מוזרה כזאת חח שם דווקא לא אהבתי אותה.

נועה167

New member
ואיייי

איך הייתי מאוהבת בסידרה הזאת חחח ואייי באמת היו זמנים...

yoyo61

New member
אתר שיכול לענות לך על השאלות....

יש אתר שנקרא tvtome.com ויש בו פירוט על כמעט כל התוכניות. (לחיצה על "all shows" תיתן את הרשימה המלאה). תיכנסי לבנות מקלאוד-צוות-השחקן המבוקש, ותקבלי פירוט על חייו ועל התפקידים שהוא עשה עד עכשיו.... בהצלחה!

Nira22

New member
לכל התוהים מאין סטיבי מוכרת

היא שיחקה במשמר המפרץ הוואי...

למעלה