מאיפה אתם מכירים?

מאיפה אתם מכירים?

נניח שאני נפגש בנסיבות חברתיות עם מישהי מחברות הפורום [הזה] ומכר שלישי הנוכח שם שואל: "מאיפה אתם מכירים" ? לאור רגישות נושא הפורום הזה, מהי התשובה שהכי טוב לענות לו ? [זה אני שואל אתכם
]

עינת12

New member
"מפורום באינטרנט"

ואם הוא שואל "איזה פורום?" "פורום נשים שלא רוצות ילדים."

נניח שאני מקבל את ...

התפיסה, שראוי שלא להסתיר את אי הרצון בילדים מכל העולם ואשתו. האם לדעתך אין בעייתיות בכך שאני חושף בפני צד שלישי את היותה של מישהי חברת הפורום הזה ? והלא יש כאלו שנמנעות מלשתף בעניין זה מכרים שונים ?

עינת12

New member
וופס....

הבנתי לא נכון. כן יש בעייתיות בלחשוף בפני צד שלישי מישהו שאינני יודעת אם מעוניין בכך או לא. מתנצלת. במקרה כזה ודאי שאמציא שקר לבן.

efroch99

New member
נראה לי שכל מקרה לגופו

לרוב אפשר לדבר על זה לפני המפגש, לא? לא לכל אחד אכפת שידעו, וזה גם תלוי מי הוא אותו אדם שלישי. אצלי לדוגמא אין לי בעייה שחברי הקרובים ידעו, אבל בסיטואציה של מקום עבודה, הייתי מעדיפה כנראה להגיד שההיכרות היא מפורום חתולים
.

efroch99

New member
הבהרה

להודעה האחרונה - זה לא שאני מסתירה את כונותי לגבי ילדים במקום העבודה (מצד שני גם לא מפרסמת אותם). פשוט יש די הרבה דברים אישיים שאני כותבת פה ולא הייתי רוצה שמישהו מחוץ למעגל הקרוב שלי ייכנס ויעשה קישור אליי.

אם להמשיך את הקו הזה...

אז במצב, שבו הדברים לא סוכמו מראש ואינם ידועים. האם לדעתך כדאי להמציא איזה שקר לבן [פורום חתולים] ?

עינת12

New member
מדברת על עצמי ועל עצמי בלבד - לא.

בשביל מה לי לשקר אם אני יכולה לומר את האמת?

לדעתי בהחלט כן

מה לעשות, אבל חלק מאיתנו עדיין לא 'יצאו מהארון', ואולי גם לא מעוניינות (מסיבות כאלה ואחרות) לצאת מהארון. אמנם מספר חברים קרובים שלי יודעים את דעתי בעניין, אבל אין זו מסוג ההצהרות שאני נוהגת להצהיר בפני כל מי שהכרתי לפני 2 דקות. יש לי הרבה מאד מכרים ותיקים שלא יודעים על העניין, ואני לא בטוחה שאני רוצה לשתף אותם בזה. אמנם אין לי מה להתבייש בדיעותי, אבל גם אין מה להתגאות בהן, ויש מקרים שבהם חשיפה כזו עלולה גם לפגוע. בדרך כלל, אם אין לי סיבה טובה לספר למישהו על כך, הרי שאבחר לא לספר. ברור לי שאפשר גם לנהוג גם בדיוק להיפך, אבל זוהי דרכי.

אצלי זה דגל, כחלק מהטבעונות

והאקטיביזם הכללי. מאחר וכידוע הסיבות שלי הן בעיקר חוסר חיבה למין האנושי...זה חלק. חלק מהמיסיונריות הקבועה...

shirlip77

New member
"פורום באינטרנט"

אני מאוד גאה שמצאתי פה קהילה שממש מבינה משהו שהרבה בסביבתי הקרובה חושבים ש"תגדלי... תמצאי את האחד.. וכו'". הפורום הזה הוא אחד החביבים עלי, לא בגלל שהנושא כ"כ מטריד אותי (כמובן יותר מטריד את סביבתי המודעת לנקודה זו בחיי) אלא בגלל שלא מוצאים הרבה "כמונו" ולכן - אני גאה בכל חבריי וחברותי לפורום זה, ולא מוצאת לנכון להסתיר את העניין ממכר שלישי. לא תהייה לי בעיה עם הודעה על מפגש מפורום זה, אישית אעדיף להודיע שאני מכירה מישהו מכאן ולא מ"סינגלס" אבל זאת אני...
חג שמח.

Arfilit

New member
אם אינני יודעת מה עמדת הצד השני

לעולם לעולם לעולם לא אעשה לו outing - לא לענין עצם ההשתתפות בפורומים באינטרנט (שיש מי שמסתכל על זה בעין עקומה) ולא לענין השקפותיו ותפיסת עולמו בחיים. זה לא תפקידי לספר לעולם מה חושב אדם אחר, וגם "דגל האמת" לא מצדיק זאת בעיני.

prizman

New member
שני צדדים למטבע

הראשון, שככל שמדובר בי אין לי שום בעיה להצהיר על עמדתי לגבי הבאת ילדים ואני אף עושה זאת. לא הייתי לוקח אחריות לגבי בת זוג לבילוי ללא ידיעת עמדתה מראש. אם לא ידועה והגענו לסיטואציה, אתמוך בכל סיפור שהיא תחליט להמציא. וכאן למעשה הצד השני. אני לא מרגיש שום צורך נפשי לשתף את האנושות באינטימיות שלי או של הקרובים אלי, ואם יש צורך לסטות קימעא מהאמת המוחלטת כדי להגן על אינטימיות זו אעשה זאת ללא התלבטויות מרובות.

MazeE

New member
נשמע כאילו כבר נתקלת בסיטואציה כזו

ואם לא אז טוב להתכונן למקרה ש... למרות שאפשר גם לקבוע במקום שאולי לא תכירו אף צד שלישי שעלול ליצור מצב כזה ואז לחסוך את המבוכה המיותרת.

למעלה