מאיפה אתם משיגים סאונדטרקים?

K i R i

New member
מאיפה אתם משיגים סאונדטרקים?

הכוונה היא לסאונדטרקים שמשמשים אתכם בסרט כמנגינות רקע של למשל בניית מתח, שמחה וכו' יש לכם אולי סאונדטרקים להמליץ לי?

filmmaker82

New member
Soundtracks

אוקיי, אז פסקולים מתחלקים ל2 - 1) אלבומים - מכילים את השירים שהופיעו בסרט ו\או Inspired by 2) Original Motion Picture Score - שזאת בעצם המוזיקה המקורית שהולחנה עבור הסרט (והמוזיקה הכי טובה בעולם לטעמי!) אני מניח שאת מתכוונת למוזיקה המקורית, להשיג אפשר תמיד לקנות (יקר), להוריד מהרשת (לא חוקי) או שאת תמיד יכולה להיות קצת יותר ספציפית ואני יכול לשלוח לך מספר דוגמאות בהתאם...

K i R i

New member
וואיי ממש אחלה בחלה על המידע!

תודה! אין ממש משהו ספציפי כרגע, את האמת ממש ממש ממש התלהבתי מהסאונדטרק של מונסטר (עם שרליז ת'רון), הוא מרגש, אני מחפשת משהו בסגנון - באותו כיוון. דרמתי/מרגש. אהממ דוגמאות? אשמח לקבל
יש לך אייסי?

filmmaker82

New member
אין י אייסי כרגע אבל...

messenger כן...שלחי מסר בפרטי אני אשלח לך את הכתובת. בכל אופן, יש ה - מ - ו - ן פסקולים מרגשים, אני לא זוכר אם שמעתי את מונסטר האמת ונראה לי שלא...אבל כמו שאמרתי, זה סוג המוזיקה האהוב עליי אז אני מכיר המון...נחמד למצוא עוד מישהו שמתעניין במוזיקה הזאת
יש לי מזוודה בוואלה אז אני יכול להעלות קבצים לשם ולשלוח לך לינק, רק תממסרי לי לאן... יום טוב

למעלה