מאיפה הגיע הצונמי?

דרדסים2

New member
מאיפה הגיע הצונמי?

לאחרונה מעט עוקבים אחרי הפורום הנחמד הזה, אבל לא ברור מאפה לעזאזל הגיע הצונמי?

mich37

New member
חתחתול

בוקר מדורדס. המיכן הגיע הצונאמי. הצונאמי נודל כשבתוך הנפש ראיתי נשמתי הרגשתי גל גדול . הבחירה הייתה . או לטפוס טרמף אל הלא נודע. ממש כפי שהשירשור התפתח. או לטבול את גופי עמוק במיים עד יחלוף הזעם. בחרתי ליצור מהצונאמי הפרטי שלי צונמונים קטנטנים לכולנו. כך לפחות לא חוטף את כל הגל לבדי
בשביל מה יש חברים.
מת על קונדסון. ובמובן מסויים גם את גרגמל אני מאוד אוהב. רק בזכותו הדרדסים פעילים ומגניבים. מה שלום חתחתול

דרדסים2

New member
גרגמל וחברים

בוקר טוב מיכה, גרגמל ביקר אותי בלילה אבל קונדסון הצליח להבריח אותו. יום נפלא ונהדר, חתחתול.

mich37

New member
שהצונאמי יצא לדייט

מחייך
. ממש כמו ילד שהצליח במשהו. וואו, מרגש שאתם פו
. הגרגמל הזה מופיע כל לילה מחדש בחיי
, אין מה לעשות, חלק מהחיים. נושמים מביטים לאדם אהוב בעניים
, מבינים שזה רק סיפור פרטי שלנו
.מבקשים עזרה מכול הקונדסונים
. מבקשים טיפה כיוון מאלוהים, וראו זה פלא. הצונמי הזמין את גרגמל לדייט.
העיקר שיעזבו אותנו בשקט
אל החתום דרדסבא

דרדסים2

New member
דרדסבא יקר

שלום דרדסבא יקר. חתחתול מבקש לדעת איך לגרש את הרעש (ואפילו יצא לו חרוז).

mich37

New member
גרגמלים

הגרגמך שלי התעורר ביום ריאשון . לאורך כל שעות היום והלילה סבלתי, סבלתי מזה שאני מת למגע, רוצה נשיקה. רוצה אהבה. ומינגד גרגמל הרשע הורס הכל. היום סוף סוף הצלחתי. הצלחתי להוריד אגו, לנשום, להביט בעיינים. ולך אני מציע. שלא תילמדי ממני. ישר,פשוט ישר שמתעורר גרגמלך. היסתובבי לאהובך. תינשמי את הרייח שלו, נשקי חבקי, ותיראי שזה יעבור אוהב אותך מכול ליבי. מיכה

mich37

New member
זירוזים

ודבר מה נוסף. לא השבתי מייד, הייתי צריך זמן, רוצה להודות לך. מרגע.ששאלת שאלה, לא נירגע לי עד שחזרתי לחבק ולנשק. זה היה חסר לי באהבה מיכה

a n a t i 3 3

New member
כל הכבוד לך איש../images/Emo70.gif

"בחרתי ליצור מהצונאמי הפרטי שלי צונמונים קטנטנים לכולנו. כך לפחות לא חוטף את כל הגל לבדי" החרת, יצרת והצלחת!!! גבר

mich37

New member
מחשבה מחודשת

ענת 33 יקרה. בטוח אני שבמחשבה מחודשת. לא היית מכניסה אותי לסיפורים לא לי. חיבוק ואמת.

למעלה