מאיפה הכסף?

מאיפה הכסף?

השאלות מופנות בעיקר לרוכבים על סוסי בצפר שיוצאים להתחרות, אבל כולם מוזמנים לענות: 1. האם החווה לוקחת לך כסף על הוצאת הסוס של הבצפר לתחרויות? 2. כמה אתם משלמים על הובלה? 3. מי משלם לכם על התחרויות ועל ההובלות? 4. כל כמה זמן אתם מתחרים (על בסיס חודשי, שבועי)?

SILVER LADY

New member
סתם בא לי חח :]

שייני לא סוסת בצפר
1. האם החווה לוקחת לך כסף על הוצאת הסוס של הבצפר לתחרויות? לא..:] 2. כמה אתם משלמים על הובלה?תלוי לאן היא 3. מי משלם לכם על התחרויות ועל ההובלות?המלגה שקיבלתי חח מהמועצה..ושהיא תיגמר אז ההורים חעחע
4. כל כמה זמן אתם מתחרים (על בסיס חודשי, שבועי)?כל תחרות שיש..

ronpos

New member
מזמן לא כתבתי פה ../images/Emo122.gif

1. האם החווה לוקחת לך כסף על הוצאת הסוס של הבצפר לתחרויות? כן 2. כמה אתם משלמים על הובלה?תלוי לאיפה... 3. מי משלם לכם על התחרויות ועל ההובלות?ההורים
4. כל כמה זמן אתם מתחרים (על בסיס חודשי, שבועי)?כל פעם שיש תחרות של הליגה D:

belledejour

New member
../images/Emo80.gifרעיון טוב../images/Emo8.gifבאמת יהיה נחמד לקבל פרטים

על כל העניין של תחרויות.. עלויות והכול, ואיך מסתדרים עם זה.

מהימים שהייתי יוצאת עם סוסי בי"ס..אז נגיד../images/Emo3.gif

1. האם החווה לוקחת לך כסף על הוצאת הסוס של הבצפר לתחרויות? בתקופתי לא לקחו לנו כסף על זה, אבל אני יודעת שהיום יש להם "דמי השכרת סוס" או משהו כזה. 2. כמה אתם משלמים על הובלה? בעיקרון היינו יוצאים עם משאית, לכל יעד היה מחיר כולל למשאית וזה היה מתחלק בין מספר הרוכבים. נגיד ליגור - 1500 נראה לי, לחלק למספר הרוכבים (בערך 7 סוסים במשאית, אם זה סוסים בפרטיים אז זה רוכב אחד על סוס אבל כמדובר בליגת בי"ס יש הרבה יותר מזה. כשהיינו יוצאים עם סוסים פרטיים היינו יוצאים גם 4 או 5 סוסים). וזה היה ככה גם כשהיינו יוצאים סוסים פרטיים עם משאית. 3. מי משלם לכם על התחרויות ועל ההובלות? כשהייתי בתקופה של סוסי בי"ס הייתי מתחלקת עם ההורים - אני את ההובלה והם את המיקצה או להפך, תלוי. כשעברנו לתקופת אפולו אז לרוב ההורים היו משלמים על הכל כי אני הייתי עוזרת עם התשלום של הפנסיון. היום כשאנחנו יוצאים ההוצאה היחידה שקשורה להובלה היא דלק ואת זה ההורים משלמים. 4. כל כמה זמן אתם מתחרים (על בסיס חודשי, שבועי)? כרגע לא ברור
בתקווה לצאת לתחרות הבאה ולהתגלגל. בזמנו...הייתי יוצאת לכל תחרות שהחווה החליטה שיוצאים וכשחושבים על זה אז לא הייתה ליגת בי"ס בקפיצות, אבל בכל זאת יצאנו דיי הרבה. ביום תחרות יש עוד הוצאות כמו אימון למשל, לא כל המדריכים/מאמנים לוקחים אבל הרבה מהם כן. כניסות מחוץ לתחרות אם צריך. אוכל
דלק, אם אתם והסוס לא נוסעים יחד.

karambula57

New member
גם אני

שלו לא כל כך סוס בית ספר, אבל הוא נחשב אחד. 1. האם החווה לוקחת לך כסף על הוצאת הסוס של הבצפר לתחרויות? כן 2. כמה אתם משלמים על הובלה? תלוי לאן 3. מי משלם לכם על התחרויות ועל ההובלות? הורים 4. כל כמה זמן אתם מתחרים (על בסיס חודשי, שבועי)? חודשי בדר"כ אבל הוא היה חולה ורק עכשיו אני יכולה לצאת איתו לתחריות.

גולע

New member
אחלה../images/Emo9.gif

השאלות מופנות בעיקר לרוכבים על סוסי בצפר שיוצאים להתחרות, אבל כולם מוזמנים לענות: אני כבר לא עם סוסי בית-ספר, אבל אני יענה גם בזמן שהייתי עם סוסי בית-ספר, וגם עם הזמן של החצי פנסיןו על שלווק.. 1. האם החווה לוקחת לך כסף על הוצאת הסוס של הבצפר לתחרויות?שיצאתי עם סוסי בית ספר לקחו לנו כסף על השכרה של סוס- משהו כזה, עכשיו בגלל שאני משלמת חצי פנסיון אז על החלק הזה אני לא משלמת. 2. כמה אתם משלמים על הובלה? זה תלוי לאן נוסעים ובכמות הרוכבים כמה שיש יותר רוכבים, הסכום מתחלק והמחיר שכוול אחד משלם יורד. 3. מי משלם לכם על התחרויות ועל ההובלות?אמא ואבא
4. כל כמה זמן אתם מתחרים (על בסיס חודשי, שבועי)?כול תחרות של ליגת בתי ספר.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

2eye

New member
ממממ...

1. האם החווה לוקחת לך כסף על הוצאת הסוס של הבצפר לתחרויות? לא יוצאים סוסי בית-ספר, אבל מי שיוצא - כשיוצא, לא לוקחים כסף. 2. כמה אתם משלמים על הובלה? זה משתנה, תלוי במקום... 3. מי משלם לכם על התחרויות ועל ההובלות? בעיקרון ההורים, אבל חלק מזה אני משלם. 4. כל כמה זמן אתם מתחרים (על בסיס חודשי, שבועי)? כל תחרות, אלא אם יש משהו.

מוסיפה שאלה ../images/Emo9.gif

כמה אתם משלמים על הובלה של שעה נגיד? אני פשוט רוצה להבין בערך על איזה סכומים מדובר פה....

The Bitter End

New member
לפי מרחק...

משהו כמו 1000-800 ש"ח ואם עוד מישהו נוסע בטריילר אז זה מתחלק ל-2.

שירלי317

New member
עייפות....

1. האם החווה לוקחת לך כסף על הוצאת הסוס של הבצפר לתחרויות?
אף אחד חוץ ממני לא יוצא לתחרויות מהחווה אצלנו, וגם אין יותר מדי סוסי בצפר אז אני לא יכולה לענות על זה... אבל באופן כללי סביר להניח שכן...
2. כמה אתם משלמים על הובלה?
לא מעט, על פי המרחק.. (שזה בדרך כלל לצפון..)
3. מי משלם לכם על התחרויות ועל ההובלות?
אמא או אבא...
4. כל כמה זמן אתם מתחרים (על בסיס חודשי, שבועי)?
מספר תחרויות בודד בעונה. השנה מתחילה רק בדצמבר עד סוף השנה.. סביר להניח שאחת לחוד/ חודש וחצי...

../images/Emo192.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

השאלות מופנות בעיקר לרוכבים על סוסי בצפר שיוצאים להתחרות, אבל כולם מוזמנים לענות: 1. האם החווה לוקחת לך כסף על הוצאת הסוס של הבצפר לתחרויות?אני לא רוכבת על סוסי בית ספר, אבל בכללי הם לוקחים 2. כמה אתם משלמים על הובלה?אני לא משלמת.. אבל לוקחים לפי מרחק אז זה משתנה 3. מי משלם לכם על התחרויות ועל ההובלות?הורים רוב הפעמים 4. כל כמה זמן אתם מתחרים (על בסיס חודשי, שבועי)?כעיקרון כל תחרות

למעלה