מהימים שהייתי יוצאת עם סוסי בי"ס..אז נגיד../images/Emo3.gif
1. האם החווה לוקחת לך כסף על הוצאת הסוס של הבצפר לתחרויות? בתקופתי לא לקחו לנו כסף על זה, אבל אני יודעת שהיום יש להם "דמי השכרת סוס" או משהו כזה. 2. כמה אתם משלמים על הובלה? בעיקרון היינו יוצאים עם משאית, לכל יעד היה מחיר כולל למשאית וזה היה מתחלק בין מספר הרוכבים. נגיד ליגור - 1500 נראה לי, לחלק למספר הרוכבים (בערך 7 סוסים במשאית, אם זה סוסים בפרטיים אז זה רוכב אחד על סוס אבל כמדובר בליגת בי"ס יש הרבה יותר מזה. כשהיינו יוצאים עם סוסים פרטיים היינו יוצאים גם 4 או 5 סוסים). וזה היה ככה גם כשהיינו יוצאים סוסים פרטיים עם משאית. 3. מי משלם לכם על התחרויות ועל ההובלות? כשהייתי בתקופה של סוסי בי"ס הייתי מתחלקת עם ההורים - אני את ההובלה והם את המיקצה או להפך, תלוי. כשעברנו לתקופת אפולו אז לרוב ההורים היו משלמים על הכל כי אני הייתי עוזרת עם התשלום של הפנסיון. היום כשאנחנו יוצאים ההוצאה היחידה שקשורה להובלה היא דלק ואת זה ההורים משלמים. 4. כל כמה זמן אתם מתחרים (על בסיס חודשי, שבועי)? כרגע לא ברור
בתקווה לצאת לתחרות הבאה ולהתגלגל. בזמנו...הייתי יוצאת לכל תחרות שהחווה החליטה שיוצאים וכשחושבים על זה אז לא הייתה ליגת בי"ס בקפיצות, אבל בכל זאת יצאנו דיי הרבה. ביום תחרות יש עוד הוצאות כמו אימון למשל, לא כל המדריכים/מאמנים לוקחים אבל הרבה מהם כן. כניסות מחוץ לתחרות אם צריך. אוכל
דלק, אם אתם והסוס לא נוסעים יחד.