מאיפה זה מגיע

מאיפה זה מגיע

כמעט כל פעם שנפרדתי מבחור או סירבתי לו הוא הרגיש צורך לפגוע בי אחר כך, אני מבינה שנפגעת אבל מה יתרום לך לפגוע חזרה ? זאת תכונה נורא נורא דוחה אשר פשוט לא מובנת לי

כי בנים חושבים...

דרך כמה מקומות עיקריים, והמוח לא נמצא ביניהם. הגאווה-הכבוד והזין!! {סלחו לי על ההתבטאות}, אומנם זה לא תמיד כך, אבל זה בהחלט ככה אחרי שפוגעים בהם, בייחוד שחהברים שלהם יודעים מזה, הם חייבים להוכיח שהם עדין גברים, ולא סתם גברים, אלא השווים בשוק!! לא נורא, תתגבריח.. תכל'ס גם בנות נקמניות לא חסר בעולם.. ככה אנחנו, כלבים וחתולים!!:)

black side

New member
זה מן אגו כזה

כי פגעת להם בכבוד ,אז הם מרגישים שהם צריכים לפגוע בשלך. אל תקחי את זה אישית חוץ מזה שהם בטח לא באמת מתכוונים לזה, הם סתם בכוונה של לפגוע בך.

Angel of Sin

New member
זה רק כי...

את נופלת על החארות של העולם הזה... קורה, לא להתרגש, להחליק ולהמשיך הלאה (= ד"א, איתי, נעים מאוד... *וולקם איתי*

pain is MY love

New member
יא רבאק!

כל הבנות בעולם הזה נופלות על החארות לפי התיאוריות שלך?!?! בנים הם עם מוזר.... לך תבין.

Angel of Sin

New member
חחחחחחחחח

מסכים איתך שאנחנו עם מוזר, מה לעשות...זה מה יש... וזה לא כל הבנות בעולם, יש לי מספיק דוגמאות על בנות שנפלו טוב טוב לידיים טובות טובות... עצם העובדה שאני לא מסתובב בחברה של חארות זה נקודה, אבל מה...רוב הבנים שמרשים לעצמם להיות חארות רציניות זה אלו שמושכים אלייהן את כל הבנות, הפופולריים, המציקים, החשים....ושאר ה...תיאורים למינהם (=

כפרה חיים שלי, אף אוזן גרון!../images/Emo24.gif

ברוך הבא לעולמינו הקט.. ואני רואה שאני משפיעה עליך לא רע לאחרונה.. מתה עליך:) ובהצלחה מחר!!

ilana4ka

New member
אויש נו

זה לא בהכרח אופייני רק לבחורים. חסרות הבחורות שעושות כאלה דברים?? אני לא אומרת שאני חושבת שזה טוב, כי זה שיא האינפנטיליות לדעתי ,וזה ממש אבל ממש לא מועיל בשיט. אבל שיהיה.... בכל מקרה לא רק הבנים אשמים בטקעים כאלה, זה תלוי באופי של הבנאדם, לאו דווקא במין.

למעלה