חנן44
Well-known member

"חרדים זועמים שלא ייצאו לחופשה בחו"ל - בזמן שחיילים יעשו את הסדר בעזה"
עיתונאי חרדי מותח ביקורת על התלונות בסיקור בעיתונות החרדית על ביטול חופשות בחו"ל: "זהו טקסט ערל לב שלא מתחשב בצרות האמיתיות של החיילים"
כעוכר ישראל בכיר, כהגדרתך, מי כמוך להשיב על השאלה ששאלת.מאיפה יש לעוכרי ישראל האלו כסף לנסוע לחו"ל
אני עוכר ישראל? אני שרתתי בצבא ככה שאני לא יכול להיות כזהכעוכר ישראל בכיר, כהגדרתך, מי כמוך להשיב על השאלה ששאלת.
כל מי שמתייחס ליהודים כאל עוכרי ישראל אך בשל דעות שונות והשקפת עולם שונה, ראוי בעצמו לתואר זה. שאלת שירותו בצבא חסרת כל משמעות לעניין.אני עוכר ישראל? אני שרתתי בצבא ככה שאני לא יכול להיות כזה
מי ששולח יהודים למות במקומו בעזה הוא עוכר ישראלכל מי שמתייחס ליהודים כאל עוכרי ישראל אך בשל דעות שונות והשקפת עולם שונה, ראוי בעצמו לתואר זה. שאלת שירותו בצבא חסרת כל משמעות לעניין.
אם היית חייב להמציא משהו, שיהיה.מי ששולח יהודים למות במקומו בעזה הוא עוכר ישראל
כסף שחור![]()
עיתונאי חרדי מותח ביקורת על התלונות בסיקור בעיתונות החרדית על ביטול חופשות בחו"ל: "זהו טקסט ערל לב שלא מתחשב בצרות האמיתיות של החיילים"www.ynet.co.il
מִנַּיִן הכסף?![]()
עיתונאי חרדי מותח ביקורת על התלונות בסיקור בעיתונות החרדית על ביטול חופשות בחו"ל: "זהו טקסט ערל לב שלא מתחשב בצרות האמיתיות של החיילים"www.ynet.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.