מאיפה כל אחד מכאן ומאיזה בית ספר

hayonkoby

New member
תודה לכל המברכים והמברכות ../images/Emo50.gif

על מנת לחסוך לכולנו הודעות ותגובות : אז תודה רבה לכל המברכים וכמובן המברכות לפתיחת הפורום. תודה לכל החולונים המפגינים אחווה עם אחיהם לחוב"ת... תודה לכל מי שמחפש עוד בת ימי באינטרנט לרפואה... אז אני כאן , ואני בת ימי גאה... ועכשיו להודעות של ת´כלס... שלכם קובי

al-x

New member
סבלנות, אנשים עדיין לא הפנימו את

הרעיון שיש לבת-ים פורום בתפוז
תמיד חשבתי שזה יהיה רעיון טוב שיהיה לנו פורום, אבל לא הרמתי את הכפפה בגלל הלחץ בלימודים ועיסוקים נוספים שמנעו ממני ליישם את הרעיון, אני שמח שמישהו אחר עשה זאת
אולי בתור "טרום הודעות תכל´ס" כל אחד יספר קצת על עצמו
נתחיל ממנהל הפורום

hayonkoby

New member
רק על עצמי לספר ידעתי ...

למנהל הפורום קוראים קובי חיון , והוא גר ברמת הנשיא בת ים. בוגר תואר ראשון באוניברסיטת בר אילן , בחוג המשולב מסלול לוגיסטיקה. נשוי + 2 . וחוץ מהיותי מנהל פורום בת ים אני גם מנהל פורום הסטודנטים בחוג המשולב באונ´ בר אילן. עוד דברים אפשר לראות בכרטיס האישי שלי.

al-x

New member
אני בתור! אנייייייי! ../images/Emo6.gif

קוראים לי אלכס פולונסקי, בן 16, אני גר בבת-ים (מפתיע?), גר ליד כצנלסון אבל גם ליד המרכז של מבצע סיני/רמת-יוסף אבל גם לא רחוק מאברבאנל (למרות שהכל שמועות, אומרים שאני גר קרוב, אבל מעולם לא ראיתי ולא התקרבתי למקום). לומד בתיכון חשמונאים (לתיכון קוראים על שם הרחוב או לרחוב על שם התיכון?
) אני לא בוגר של שום אוניברסיטה (עדיין), אני לא בוגר בכלל, אפשר לומר שאפילו די ילדותי לפעמים, זה מתבטא בכל מיני הודעות שטותיות שלפעמים אני כותב בכל מיני פורומים באינטרנט
אני מתעסק במחשבים, בעיקר בעיצוב גרפי ופיתוח אתרים. בחודשים האחרונים פיתחתי אצלי את העניין של המחשבים בכך שהוספתי גם פאלם פיילוט. זהו, וזה רק התקציר
מי שרוצה לדעת עוד מוזמן לשאול כאן, לשלוח לי מסר בתפוז או לפנות אליי באיציק (עברות ל- ICQ).

iron fist

New member
עכשיו אני אספר

אני אלע דגר בבת ים קרוב לקניון ולספריה(מול) (וראיתי איך תפסו את המסייעת למחבל בראשון) לומד במילטון ביסודי למדתי ביד-מורדכי(חרא של בית ספר) שוב כל הכבוד שפתחו פורום לעיר הנלפאה הזאת בת ים

ת מ י מ ה

New member
גם אני יכולה?

אני לורן (מבת ים..) אני לומדת בשז"ר ל-IRON FIST גם אני למדתי ביד מרדכי מכיתה א-ד.. אני גרה בטבנקין.. אני מדריכה בצופים וזהו:+)

לימי17

New member
עכשיו תורי!!!!

אני לימור ואני גרה בבת ים אבל לומדת בתיכון תל אביב בתל אביב. סוף סוף פתחו פורום של בת ים. זה מגיע לנו!!

StormLord

New member
ואחרון חביב (לבנתיים)

גיא בן 16 עוד חודשיים בערך לומד ברמת יוסף למדתי בראשונים! כול הכבוד אחלה פורום

al-x

New member
גם אני למדתי בראשונים, איזה מחזור

היית? אני מח´ נ.ב muse להקה ענקית!!!

StormLord

New member
מחזור מ"ח

אני צבעתי תשיער שלי לאדום כמו מיוז בעבר מי שראה איזה משוגע עם שיער אדום זה היה אני

al-x

New member
שניה, אז אנחנו אותו מחזור, אממ...

השם משפחה שלך מתחיל ב- ו´ ונגמר ב- שטיין?
אם כן אז זה אתה
לא ממש יצא לי לראות מישהו שמזכיר את הסולם של מיוז. למרות שגם לי עבר בראש רעיון מטורף לצבוע לאדום, אבל אז נגמר הקליפ וזה עבר לי

רותם6

New member
משבר זהות../images/Emo24.gif

אנשיייייייייייייייים כל מי שרושם הודעה או תגובה שיוסיף שם בית ספר ומזל - טוב לעצמנו על הפורום החדש חשמונאים

al-x

New member
חשמונאים, ושים לב שכבר יש שרשור שבו

כל אחד כותב על עצמו, נמצא ממש מתחת להודעה הזאת.

StormLord

New member
כן זה אני :)

ועכשיו ראיתי אותך בספר מחזור תחפש אותי אני נמצא בגוף של דבורה

al-x

New member
ראיתי לפני זה בשביל לבדוק שזה אתה

יש לך ICQ ?

אנייייייייייייי אסף ואני.........

לומד במלטון >>>>>חרא בית ספר אאאאא הינה אלעד מה קורה סגא בת ים מניאקים<<<<<<<<<<<< ואני לא ערס והונדה סיוויק זה לא ערסמוביל ואני בת ימי גאה אני ממש אבל ממש שונא ש-ו-נ-א שוטרים

למעלה