מאיפה כריסטין עלתה לארץ?

ImZ

New member
באמת? הייתי בטוחה שהיא

מאחת מארצות סקנדינביה...

גמלי נראה..

או איפשהו שם חחח ממש לא נראה לי שהיא רוסייה

מהההההה?

איזה שטויות הרוסיות היו מתותת אבל מתות להיראות ככה.. אולי הןן בלונדיניות ולחלקןן עייניםם כחולותת .. אבלל לכריסטין ישש יופיי שלל אמריקאיתת כזו.. ממש לא רוסייה! ועובדהה שבסידרה כלל הרוסיות נהיו חברות והןן אמרו את זה... אז איךך שכריסטין לא נהייתה איתןן בקשר?~

כריסטין

אין ל"רוסיות" מה למות - אמנם כריסטין היא חתיכה מרשימה ביותר, אבל ליוצאות רוסיה לא חסר יופי ברוך ה', אני פוגש כל הזמן בלימודים בחורות יפיפיות ממוצא רוסי שאפילו לא מתעניינות בתעשיית היופי. לגבי החברויות - כריסטין יותר מדי נבונה כדי להיכנס ל"קליקות". היא מקפידה להיות ביחסים טובים עם כל הבחורות, אבל לא לעצבן ולא להיכנס למחנות. לכן זה דווקא לא מפתיע. דבר יחיד שגורם לי לחשוב שהיא בכל זאת לא קשורה לבריה"מ זה המבטא. אם היה לה מבטא רוסי, כולם היו מסכימים שהיא נראית יפיפיה רוסיה טיפוסית. מה שמטעה אצלה זה המבטא. גם אני לא יודע כמו מה המבטא הזה נשמע.

ImZ

New member
צודק!

גם אני חושבת שהמבטא שלה שונה, אין לה מבטא אמריקני, מכיוון שמבטא אמריקני קל מאוד לזיהוי. מבחינת מבטא רוסי, אמנם אין לה "ר", אבל אני לא לגמרי משוכנעת, מכיוון שאפשר להשתדל לא לבטא אותה, או לעדן אותה. אני עדיין חושבת שהיא סקנדינבית, בגלל המראה (מזכיר מראה של בחורות דניות או שוודיות), וגם המבטא מזכיר לי את הצורת דיבור של אנשים שאני מכירה שהגיעו לישראל מארצות אלו. אבל אם היא אמרה בסדרה שהיא מרוסיה, אז אין כל כך ויכוח....

הרוסיות יותר יפות מרוב האמריקאיות

שרובן ניראות אותו שטנץ: שיער שטני עכשיו בלונד, אף שהיה נשרי ועכשיו סולד, שפתיים שהיו דקות ועכשיו נפוחות, ראית פעם את "הרווק"? כמעט כל הבנות ניראות אותו דבר, אי אפשר להבדיל בין אחת לשניה, פלא שהרווקים מבדילים. הרוסיות לדעתי יותר יפות ואציליות ומיוחדות. כמובן שזו הכללה, אני מכלילה.

עאלק מתות!!!

ברור שהייתי רוצה אף ענקקקק ושיער מחומצן יותר משל פנינה רוזנבלום ועיניים? עיניים יש מלא ורק שתדעי האמריקאיות ממש ממש לא נראות ככה לפחות לא היהודיות, הן בכלל עם שיער ועיניים כהות ומה שאת רואה בסרטים זה לא מה שבאמת ! ומה זה הגזענות הזו את רומזת שרוסיה לא יכולה להראות כביכול כל כך יפה???

niva99

New member
תעלומת מוצאה של קריסטין

האבא יהודי (לפי שם המשפחה פרידמן). האמא, מן הסתם, גויה- כי לבת תווי פנים סלאביים- וגם אף אמא יהודיה שפויה לא הייתה מעניקה לבת שלה שם כמו קריסטין-שזה שם נוצרי מובהק ( קריס= צלב).

אולי את צודקת

ואולי לא, הנימוקים שלך בכל מקרה לא טובים, לדעתי: 1. תווי פנים סלאביים - ראית פעם תווי פנים סלאביים קלאסיים? תחפשי תמונות של מלכות היופי מהעבר יאנה קלמן ואיבונה קרוגליאק, של ילדה - דוגמנית חדשה לינה זורינה, של פטרה נמצובה המדהימה, של המתעמלת אלינה קבייבה, של אנה קורניקובה ומה לא. אם את רוצה דוגמא מכוערת - תביטי באירה. לקריסטין אין פנים אנטי - סלאביות, אבל גם לא סלאביות קלאסיות. 2. אם יהודיה שפויה לא הייתה מעניקה לבת שם כמו קריסטין - זה מאוד שיפוטי. מה את אומרת בעצם, שאביה היהודי אינו שפוי? שמי שנותן לילד שלו שם שמזוהה עם תרבות זרה (שהוא חי בתוכה) הוא לא שפוי? אולי "קריסטין" הייתה החברה הכי טובה של ההורים שנהרגה בתאונה, אולי זו הייתה כוכבת קולנוע ואולי סתם הם אהבו את הצליל ובחרו בשם. הכרתי ד"א בחור יהודי - רומני בשם קריסטיאן, שפוי להפליא.

mithangel

New member
הוא אולי שפוי...

אבל הורים יהודיים שקוראים לבן שלהם כריסטיאן, שפיותם מוטלת בספק.

המונשרי

New member
שאלת שאלות- להלן התשובות...........

האם ראיתי פעם תוי פנים סלאביים?- במשך 7 שנים מחיי ...חושבת שזה מספיק זמן. ותודה על שפע הדוגמאות מהמפורסמים למיניהם- לא ניכנס לעובדות ההסטוריות על כל העמים שמהם מורכב העם הרוסי... לגבי הענקת השם קריסטין לילדה יהודיה- עומדת מאחורי דברי...זה כמו לתת לבן הנולד את השם ישו. אגב משמעות השם קריסטיאן= נוצרי...אולי הוריו הושפעו מהסביבה כי קשה לחיות עם שם כמו ישראל בסביבה אנטישמית.

המונשרי

New member
ועוד דבר קטן

יצא לי לכתוב תחת ניק של חברה - כי התארחתי בביתה בשבת. ניבה.

ImZ

New member
בנוגע למראה הפנים,

האמת היא שיש הרבה אנשים שמראה הפנים שלהם בכלל לא מסגיר את מוצאם. אפשר לומר שכריסטין נראית כמו הרבה דברים, כי לחלק היא נראית אמריקאית, לחלק היא נראית סקנדינבית (לי לפחות...), ולחלק היא נראית רוסיה, וזה דווקא טוב מאוד בשביל דוגמנית, מכיוון שככה אנשי הסטיילינג יכולים לעבוד איתה בצורה יותר מגוונת. לגבי השם שלה, באמת אי אפשר לדעת, אולי פשוט אהבו את השם ולא התייחסו למשמעויות הדתיות שלו, או שמדובר בשם שנמצא במשפחה במשך שנים ואז מקפידים שבכל דור תהיה ילדה שנושאת את השם המסויים הזה.

ת ו ת ק ה

New member
../images/Emo80.gifכריסטין עלתה מברה"ב,משמע רוסיה

היא אמרה את זה בראיון בגיא פינס, לגבי שפת האם שלה-רוסית. הטיפשות נוטפת ממנה,ואני פשוט לא מבינה איך אפשר לחבב אותה. היא סתם עוד טיפשה כוסית ואין בה שום דבר מעבר לטרשיות הגרוטסקית עד כאב שהיא מעוררת.

דההה לא ברור שמאמריקה?

לא שמים לב? היא שרה באנגלית... וגם היא אמריקאית... איך הגעתם לרוסיה?

למעלה