מאיפה להשיג שירים?

antreprize

New member
מאיפה להשיג שירים?

עכשיו קראתי על זה שאסור להוריד שירים מהאינטרנט(חוץ מחנויות באינטרנט,אבל זה בתשלום),אז מאיפה אני יכול להשיג שירים לנגן שלי?

stardust19

New member
תלכי לחנויות מוזיקה בקניונים כמו

TOWER RECORDS וכו'- יש להם מבחר אדיר של תקליטים וגם אקססוריז למיניהם , אהה וכן ניתן לשמוע את הדיסקים לפני הקנייה- מאד טוב הדבר הזה

stardust19

New member
ואם אתה מתכוון להשיג מוזיקה באופן

לא חוקי זה לא מהקום לדבר על זה. מה שכן באתר DOWNLOAD.COM ישנם הרבה מאד שירים להורדה תחת הקטגוריה של המוזיקה ויש להם שמה גם הרה סוגים שנוים של מוסיקה- אתה יכול להוריד משמה- זה חוקי בהחלט !

antreprize

New member
אני לא משיג מוזיקה באופן לא חוקי

אם רציתי לא חוקי,לא הייתי שואל

orimaor

New member
אתה מתכוון לאתרי מוזיקה באינרנט?

חנויות מוזיקה כמו ITUNES של אפל?

antreprize

New member
כן,אבל אין לי כרטיס אשראי...

...אז אני צריך אלטרנטיבה אחרת

orimaor

New member
אי אפשר בלי כרטיס

בגלל שזה ברשת אין אפשרות לשלם בלי כרטיס. אני גם חושב שכול חנויות המוזיקה האלה פועלות מארה"ב ולא ניתן לשלם מהארץ. למרות שגם בארץ פועלת חנות כזאת אם אני זוכר נכון.

antreprize

New member
אני יודע שאי אפשר בלי כרטיס

בגלל זה אני מחפש אתרים או דרגים שבהם אני אוכל להשיג שירים בצורה חוקית

weird dust

New member
אינטרנט זה הכל דרך כרטיסים

בעיקרון באינטרנט אתה לא רואה את הקונה והדרך היחידה היא ככה דרך כרטיס. ניתן ומומלץ לקנות מחנויות דיסקים, זה עדיף הרבה מאוד פעמים.

antreprize

New member
כן אבל אם אני משתמש בדיסקים...

...אז עדיף שאני אקנה דיסקמן. אני חשבתי שאולי יש אתרים חוקיים שמהם אפשר להוריד שירים

stardust19

New member
www.download.com

שמה תלך לקטגוריה של המוסיקה ותבחר לעצמך איזה ז'אנרים שתה רוצה ותוריד חופשי- שמה ניתן להוריד הרבה מאד טרקים ושירים של הרבה אומנים ולא צריך שום כרטיס. הם עשו את השירות הזה על מנ לפרסם את האומנים שמה ולפרסם יותר את האתר שלהם.

weird dust

New member
זה לא נכון באופן מלא

אתה קונה דיסק ובבית שומע במערכת וכשאתה בחוץ אתה ממיר אותו לנגן ולא צריך להיסחב עם ערימת דיסקים.

weird dust

New member
השאלה קצת בעיתית

אתה שואל איך ניתן להשיג שירים ללא תשלום בעיקרון לרוב זה לא חוקי. בל יש למשל את האתר של נמרוד לב שממנו ניתן להשיג שירים שלו שהם בחינם או בכלל לחפש אתרים של אומנים ולפעמים יש דגימות או שירים. ניתן גם לקנות דיסקים ולהמיר אבל זה אופציה בתשלום.

למעלה