מאיפה להתחיל לראות?

Lu Tze

New member
מאיפה להתחיל לראות?

אז רואים את הסדרה החדשה והכל מצויין. אבל יש עוד איזה 26 עונות של דוקטור הו שלא ראיתי. הבעיה היא שיש איזה *26 עונות* של דוקטור הו שלא ראיתי ואין לי כוונה להשלים 26 עונות (אגב, יש כאן מישהו שכן ראה את הכל?), מה גם, שאני מבין שהטון בתחילת הסדרה היה שונה לגמרי. בקיצור, מישהו יכול להמליץ על נקודה טובה באמצע לראות את הסדרה הישנה? או שסתם לבחור עונה אקראית?

בוביץ

New member
מהגירסא החדשה

זה מה שאני עשיתי ותתשלימי בזמן הפנוי את הפרקים הישנים

nick at noon

New member
בכל מקרה אי אפשר לראות הכל

יש פרקים שפשוט אין - נעלמו. אני אישית התחלתי לראות לפני כמה זמן ביו-טיוב את העונה ה11,. יש שם את הדוקטור השלישי וזאת העונה הראשונה שבה יש את המלווה שרה ג'יין סמית' (שהופיעה בפרק בעונה 2) החלטתי לראות את זה כי קראתי שהיא נחשבת לאחת המלוות הכי פופולריות. בנתיים ראיתי שני סיפורים (שזה למעשה 10 פרקים של 25 דקות) ודי נהניתי.

Lu Tze

New member
תודה.

ואיזה פרקים נעלמו? ואיך? אני יודע שה-BBC מיחזרו קלטות כדי לחסוך כסף ובדרך איבדו פרקים של כמה סדרות. יש קשר?

Lior Knight

New member
אישית

התחלתי לצפות בסדרה הקלאסית מהעונה השביעית שלה (פרק 51 שהוא גם הראשון של הדוקטור השלישי). ועד עכשיו הגעתי לפרק האחרון של הדוקטור הרביעי (פרק 116) ולא נתקלתי בפרק אחד שלא היה זמין לצפייה. אז לא צריכה להיות בעיה עם זה. את הפרקים של שני הדוקטורים הראשונים ראיתי חלקית ואת השאר השלמתי בקריאת תקצירים - אז אפשרי בהחלט להשלים פערים עם הסדרה הקלאסית. ואפילו מומלץ כי חלק מהפרקים ממש טובים.

למעלה