מאיפה להתחיל

chaofix

New member
מאיפה להתחיל

שלום רב קראתי מספר מאמרים על הבלוגים בPCMEDIA ומאוד מצא חן בעיני הרעיון. נכנסתי לכאן, כי לפי אחד המאמרים, זהו המקום הטוב ביותר למידע לגבי בלוגים. תהיתי לעצמי, למה שלא אפתח לעצמי בלוג - אך השאלה היא מהיכן מתחילים. האם פשוט סתם להתחיל לכתוב את הדברים בצורתם כפי שקרו במהלך היום? או שלזרוק ערבוביה גדולה...? יש לי ידע רב בהקמת אתרים - אז ככה שאין לי צורך בתוכנות חיצוניות על מנת לעשות זאת - כמו כן יש לי דומיין פרטי וחיבור קבוע - ככה שאני חוסך לעצמי עוד כאב ראש נוסף..... אשמח מאוד על עזרה מכל דיכפין.... שלכם chaofix

djyaniv

New member
לדעתי, הקטע בבלוג הוא לעשות

ולכתוב מה שבא לך, בא לך לכתוב משהו בשביל שאנשים יקראו או סתם כי בא לך, מצאת לינק טוב, תמונה, כל מה שמעניין אותך בלוג צריך להיות קודם כל בשבילך ואחרי זה בשביל השאר תעשה מה שאתה אוהב ונהנה ממנו בלוגבאסטר אינדקס הבלוגים והיומנים הישראלים

ohad m

New member
ברוך הבא ../images/Emo72.gif

אני שמח שמגיעים לפה אנשים דרך הכתבה ב-PCPLUS. בכל אופן, אני הייתי מייעץ לך להירגע, להעיף מבט מסביב, (יש רשימה של בלוגים במדור הקישורים של הפורום) להתרשם מיחודיותו של כל אתר ואתר ולהחליט באיזה נישה אתה מעדיף לדבוק. שיהיה בהצלחה ! אוהד

איה@

New member
chaofix - ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני שמחה שהחלטת להצטרף לקהילה
כשמקימים אתר, בדרך כלל נהוג לבצע חקר שווקים. במקרה הזה - אני מציעה לך פשוט לזנק למים! להתחיל לכתוב - ולזרום. תמיד אפשר לשפר ולשכלל בהמשך. לגבי מה לכתוב? - זו כבר החלטה שלך. ההמלצה היחידה שלי היא - שתתקין מערכת תגובות - כדי שתהיה לך אינטגרציה עם הקוראים. ולשי שלנו יש מערכת כחול לבן משוכללת - מומלץ! ובכל מקרה של שאלה התלבטות בעיה ו/או דילמה - אל תהסס לשאול בשביל זה אנחנו כאן (גם!
) חג שמח!
איה.

למעלה