מאיפה לוקחים כוח...

מאיפה לוקחים כוח...

...לעזוב איש שאוהבים אחרי שמגלים שהאיש פשוט משקר כרוני. ילדים משקרים כשהם פוחדים שיתפסו אותם על משהו רע שעשו. הוא קצת ילד, אולי? אולי הוא פוחד? אולי האישה שסיפרה לי את זה היא הפוחדת? שלחה לי מסר אישי. אין לה אומץ לגעת באמת אפילו בפורום הזה אבל היא קוראת בו. אני חייבת לפתוח לה את העיניים. תעזרו לי! אנא - כתבו את אשר בדעתכם. תלתל-בשליחות-"לאומית"

noa128

New member
האמת שלא ממש הבנתי...

היא יודעת שהוא משקר? היא רוצה לעזוב ואין בה את הכוח? לאישה שבה מדובר: את יכולה להרגיש חופשי לפתוח כאן - כפי שכבר כתבתי - חבורה נפלאה ותומכת יש כאן, וגם אני אשמח לעזור , אם תרצי. בכל מקרה - עשי מה שמרגיש נכון וטוב לך. אם את נפגעת שוב ושוב משקריו תני לעצמך מתנה ועזבי איש שאינו מכבד אותך באמירת האמת ככלל יסוד ליחסים ביניכם. אינני יודעת מי את, אבל ברור לי שמגיע לך יותר. הדלת פתוחה, וכולי אוזן,

גריפון

New member
מאיפה לוקחים כוח? מקו האופק.

מביטים לאן רוצים להגיע, ושומרים שם את העינים, ומתכווננים לשם. כל הזמן לשם. לא מביטים למטה אל הרגלים, אל הבוץ של הרגע, אל הכאב והרחמים העצמיים. ופותחים את הלב ואת הפה ונותנים ביטוי לכאב ומבקשים תמיכה ואהבה.

מסכימה עם גריפון

אם המטרה שלך ברורה, כלומר ברור לך לאן את רוצה להגיע, הרבה יותר קל להחליט מה לעשות. כשאת יודעת מה את רוצה לעשות בחיים, איך את רוצה שהחיים שלך ייראו, מיד גם יתברר לך אם האדם הזה משתלב בתכנית שלך או לא.

פּרפרית

New member
מאוד מסכימה עם גריפון, רק ש...

מוסיפה חיוך, פרחים לצד הדרך ותנועה...הרבה תנועה. אהה, והכי חשוב- אפשר לבחור אין סוף דרכים שרוצים.
......
לא יודעת אם את מדברת על עצמך תלתלים, בכל אופן, תמצאי כוחות ואל תשארי במקום שמשקרים לך! אמון זה א' ב' במערכת יחסים.

יום מפרך עבר על כוחותינו

ורק נכנסתי הביתה מיום ארוך-מדי, עם שיער פרוע מרוח מעצבננת. לא. לא על עצמי דיברתי. הרי אין בי בושה או מעצור - משתפת כשרע ומשתפת כשטוב. בהכל. חביבה זו שבשמה כתבתי - הפצרתי בה לכתוב לפורום. מי אני שאתיימר למלא את הנעליים של הפורום הנפלא הזה? אני חושבת שהיא מסרבת להביט במציאות. לכתוב לפורום זה להתמודד. עם דעות. עם האמת. לא איכפת לי שהיא תקרא את זה כי כבר כתבתי לה את דעתי. היא בטח יודעת שתקבל פה תמיכה אם היא ביקרה בפורום.בודאי ראתה כמה כולם למען אחד. טוב, הולכת לעשות
וכריך מהסרטים. מישהו רוצה גם? תלתל-מציאותי-רעב-לאללה

hrabba

New member
כן אני ../images/Emo13.gif)

חם וחזק.... תלתל אני הולכת להיות מגיעה, אבל לפעמים זה נוח לברוח מהמציאות ולפעמים זה צורך המציאות לברוח מהמציאות, אז אולי החברה שלך נמצאת בחלק השני? בכל אופן לחזק את הטענה, אני בשם כולם, מזמינה אותה לפה בשימחה תמסרי לה, טוב?

../images/Emo166.gif../images/Emo12.gif

"החלק השני" מזכיר לי תשדיר שירות ישן: "גברת, איפה החצי השני?" מהמשוטטת הפסיבית שפנתה אלי למדתי דבר חדש: לא כל אחד רואה באנונימיות הוירטואלית מסכה מספקת. אנחנו מכבדים את זה, הלא כן? מוזמנת בכבוד, בזמנה, ועמה על מבקרי הפורום האחרים! WELCOME
תלתל-שנראה-כמו-חצי-אבל-הוא-שלם

למעלה