מאיפה מגיעים חברי השבט?
N NOYve New member 14/2/06 #2 כנסי וקבלי תשובה . אדם ומיטל גרים ביחד בתל אביב זה כולם יודעים . איתי גר בפתח תקווה לפי השיר . ואוז גר נראה לי באזור השרון משהו רעננה כפר סבא הוד השרון .
כנסי וקבלי תשובה . אדם ומיטל גרים ביחד בתל אביב זה כולם יודעים . איתי גר בפתח תקווה לפי השיר . ואוז גר נראה לי באזור השרון משהו רעננה כפר סבא הוד השרון .
M M T A New member 14/2/06 #3 למה כנסי? השם MTA נשי לטעמך? לא מספיק שלרכבת התחתית בני יורק קוראים ככה ולקבוצה הצהובה כחולה מתל אביב ושאם הופכים את האותיות זה כספומט באמריקה אה ותודה על התשובה
למה כנסי? השם MTA נשי לטעמך? לא מספיק שלרכבת התחתית בני יורק קוראים ככה ולקבוצה הצהובה כחולה מתל אביב ושאם הופכים את האותיות זה כספומט באמריקה אה ותודה על התשובה
H h e n y New member 16/2/06 #11 שאלה אולי קצת טיפשית.. אבל אדם ומיטל הם זוג?{פשוט ראיתי גם שהם התנשקו בקליפ}
D dan the man New member 14/2/06 #6 אם כבר מקומות אז: נוות דותן או איך שלא אומרים את זה... אני זוכר ששמעתי יותר מפעם אחת את זה... למישהו יש פרטים?
אם כבר מקומות אז: נוות דותן או איך שלא אומרים את זה... אני זוכר ששמעתי יותר מפעם אחת את זה... למישהו יש פרטים?