מאיפה מגיעים כל האנשים האלו?!

עמיחי נ

New member
מאיפה מגיעים כל האנשים האלו?!

אני קורא את הכתבה הבאה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3396981,00.html ואני שם לב שזה בא כחלק מכתבות שרצות כבר לא יודע כמה זמן נגד כל מני גופים כגון המשטרה,צה"ל,מד"א וכו'. כל בנאדם שני בארץ חושב שהוא יכל לעשות את הדברים טוב יותר.... שהוא מכיר את כל המחדלים ושהוא יודע איך לפתור אותם. זה התחיל אחרי המלחמה בלבנון עם קבוצת אדיוטים שעמדו בטלוויזיה וצרחו למה לא בנו את הטנקים מטיטניום... זה כמובן יקר יותר אבל זה היה מציל את החיים של החיילים... והיו את אלו שהציעו לשים 30 ס"מ "מתכת" (סתם מתכת..... גם אלומיניום זה כנראה סבבה מבחינתם) על הטנקים כדי להגן. אף אחד מהם לא שמע על כזה דבר שנקרא מטען חלול,חודרנים קינטיים וכו'... אבל העיקר שכולם חכמים גדולים. זה המשיך לאלו שצעקו שצה"ל היה צריך להקציב עוד רופאים... אני בעד... אני כרגע ממוין לעתודת רפואה...בואו נקצר את משך הלימודים לשבוע וחצי + יומיים סטאז' וקורס חץ מזורז בצבא והנה..פתרנו את בעיית הרופאים. ... בעעעע.. הייתי חייב להוציא קצת עצבים בכל הקשור לזה. אתם מוזמנים לתת דוגמאות שקשורת למד"א וכו'... אני הכי אוהב את המשפחה של המטופלים בחוסר הכרה שצועקת "תנו לו שוק עם החשמל כבר!"

יום.

New member
ראוי היה

שתגובת דובר היתה מועברת למשפחה וידיעה לא היתה מתפרסמת כלל. פשוט בושה

J a p e t o

New member
חודרנים קינטיים...

בוא נהיה קצת יותר בסיסיים- אנשים חושבים שהנ"ט הרוסי זה קבצונים- אבל בתכלס לך תתמודד עם מטען צד מעופף במהירות 450 קמ"ש ותספר למישהו שטיטניום יעזור... נ.ב. שיעשו לי טובה אוהדי בית"ר- הטמטום שלהם עובר כל גבול

עמיחי נ

New member
חח..

אנשים חושבים שטיטניום זאת מתכת פלא שעוצרת הכל! ומספיק שאני רק אומר את המילה ריאקטיבי ואנשים כבר משתעממים והולכים :\

J a p e t o

New member
מה לעשות...

שמתכות שמחזרות טוב לא כ"כ משווקות את עצמן טוב...

למעלה