מאיפה משיגים מדי א' חדשים-"דנדש"

מאיפה משיגים מדי א' חדשים-"דנדש"

הבן שלי התבקש להגיע השבוע עם מדי א' חדשים -כמו מהבקום,אבל 2 הזוגות שקיבל כבר מוכתמים מכתמי שמן הרובה. איך ניתן לקבל מדי א' חדשים.האם הם אמורים להסתדר עם 2 הזוגות שקבלו בבקו"ם במשך 3 שנים ??????????????????

נסי ברשת H&O

כמובן בחנויות שיש להם מדים- אני יודעת על ביג בקריות, אבל לא בעיה לברר... אני מאמינה שיצטרך להציג חוגר אבל זה לא בעיה, פתוח גם בשבת... למה הוא לא מבקש מהמפקד שלו? הוא אמור לספק לו אותם לדעתי... בכל מקרה, אם לא אז נסו ב- H&O ושם יש בטוח, השבוע ראיתי.

סמדר בנ

New member
מש"קית ניווט ותחקור

את עוד מעט מתגייסת - תתחילי להתרגל כי בצבא הכל הולך בראשי תבות.

נשמע תפקיד מפציץ...

כן, אני רגילה מהחבר החייל (שכחת שגם לי יש אחד כזה?) שהכל בקיצורים ואסור בתכלית האיסור להגיד "עד מתי?" ו"כמה עוד?"... מה האייסי שלך? הגיע הזמן!!

סמדר בנ

New member
שני זוגות?

הבת שלי השתמשה בזוג אחד של מדי א (כן, כן) כל השירות (בד"כ היא היתה על ב', "א" היה רק ליציאות (פעם בשבועיים-שלושה או אירועים). המכנס בצד הנשק כבר היה כ"כ משופשף ועם כתמי שמן... אבל זה כנראה מין סטייל כזה, כמו שפצור הכומתה... בקשר למדים - האם התקשרת לריקושט וחגור? יש בטח גם מדים היכן שאנשי קבע יכולים לרכוש עם נקודות (פעם זה היה בשקם אח"כ נדמה לי במשביר?) - אני יכולה לבדוק לך אם זה עדיין אקטואלי.

אימשל2

New member
בלאי של המדים הישנים

המדים הישנים שלו לא עומדים בקריטריונים של בלאי? מדים בלויים אמורים להיות מוחלפים ע"י האפסנאי. במדי ב' התרגיל הידוע להשיג מדים חדשים, היא לקרוע את הישנים. מספיק לבוא עם שרוול כדי לקבל מהאפסנאי חולצה חדשה. זו שיטה בדוקה להשלמת ציוד! ובכלל, עד כה בכל הזדמנות "חגיגית" הצבא לא סמך על הכביסה והגיהוץ של הבית ודאג להכנת המדים הייצוגיים בכוחות עצמו. אני מניחה שזה יכלול גם החלפת מדים מוכתמים.

תודה על כל הטיפים !!!!

לדעתי הצבא אמור לדאוג לזה ,אך כידוע הכל על חשבון ההורים............

למעלה