מאיפה מתחילים??? זקוקה לכל עזרה...

לימיצ

New member
מאיפה מתחילים??? זקוקה לכל עזרה...

הגיע הזמן לקחת את עצמי בידיים ולצאת לדרך הארוכה של חזרה למשקל שפוי ובריא, אבל בניגוד לעבר (משהו כמו 4 שנים אחורה ולפני כן) שאז הייתי עושה דיאטה/ספורט בזמני הפנוי עם עצמי, היום זה הרבה הרבה יותר מורכב. אני בת 35, נשואה, אמא לליבי בת ה2.3, ולמתן, בן חודש וחצי. התחלתי את ההריון עם ליבי במשקל 102, וסיימתי את ההריון עם מתן במשקל 121.5. היום אני שוקלת 110 ק"ג, ואני חייבת ורוצה ומוכרחה לחזור למשקל של לפחות 30 ק"ג פחות. אני מרגישה נורא ואיום עם עצמי, כבד לי, קשה לי, ויש לי 2 ילדים קטנטנים בבית שאין לי שום כוונה שיגדלו לאמא שמנה שקשה לה לזוז, שעצבנית מהעודפים האלה, שלא כיף לה עם עצמה ושלא נראית טוב בעיני עצמה. יש לי אמא סכרתית ולכן המחלה נושפת לי בעורף, בלי שם ספק.אני מנסה להתארגן על עצמי , מנסה לקחת החלטות מה לאכול ואיך..אבל לבד אני לא מצליחה. זה מורכב מדי, עם 2 הילדים הקטנים, עם ההנקה, חייבת לדעת איך מתארגנים על אוכל לכל המשפחה שגם יתאים לי, לא בטוחה שמסוגלת היום כבר לשלב גם ספורט (מתן יונק כל שעה וחצי-שעתיים במשך היום).. הענין הוא, שאין לי מושג קלוש מאיפה להתחיל.. אני מניקה מלא, לכן דיאטת רעב, שגם ככה לא בריאה ואינה הגיונית לטווח ארוך, לא באה בחשבון. כנ"ל גם תוספים וכדורי הרזיה שאותם ניסיתי בעבר גם כן- אי אפשר היום. אני רוצה לנצל את תנופת ההנקה כדי לרדת, אבל לא יודעת איך לעשות את זה. אני חייבת תמיכה מקצועית מעולה, תומכת ומלווה לתקופה ארוכה מאד. איך עושים את זה? מי יכול לעזור לי? תוכלו להפנות אותי לאנשי מקצוע מעולים בתחום? אני גרה באזור המרכז, ואני חייבת עזרה, הכוונה, מישהו שמתמחה בתחום של נשים מיניקות , לאחר לידה, אמהות למספר ילדים שנמצאות במירוץ המטורף של החיים, מישהו שיודע לתקשר, לתמוך, להסביר, להבין לכוון בהתאם לאורח חיי וחיי משפחתי. תודה מראש, אשמח לכל רעיון שיש לכם! לימור

חן123

New member
ברוכה הבאה

את צודקת, את חייבת תמיכה מקצועית מעולה. במשקל שציינת את זכאית לדיטנית במימון קופ"ח. אם תכתבי באיזה קופ"ח את ואיפה (בערך) את גרה אולי נוכל להמליץ. בנתיים כדאי לך לקרוא את הארוח של טובה קראוזה(בטאגליינס ובמאמרים) שמדברת גם על דיאטה בהנקה

לימיצ

New member
תודה רבה על התשובה ../images/Emo24.gif

אני מתכננת להיות חלק מהפורום הזה בחודשים הקרובים... את מבינה, אני לא יודעת (עזבי לא זוכרת) מאיפה מתחילים... אני גרה באזור יהוד- קרית אונו-אור יהודה אני בקופ"ח כללית מה אני אמורה לומר לרופא המשפחה שלי? כלומר איזו הפנייה הוא צריך לתת לי? האם רופאי הקופה אינם יוצאים ידי חובה וזהו? יש בהם המתמחים בנשים לאחר לידה?? מניקות?

חן123

New member
בואי נעשה סדר

הדיאטנית היא זו שצריכה להתמחות בעניין. בהרצליה יש דיאטנית מעולה שעובדת עם כללית אבל אני מניחה שזה רחוק לך. רופא המשפחה צריך לתת הפניה. את התור לדיאטנית מומלץ לקבוע עוד היום כי לרוב יש תורים. אפשר לשאול את המשרד אצלכם מי מומלץ לנושא?

לימיצ

New member
לא בטוח שזה רחוק לי. שווה לי בשביל

בשביל מישהי טובה להגיע להרצליה. תוכלי לומר לי את שמה? אני לא רוצה לבזבז את זמני שגם ככה לא ממש נזיל בימים אלו על מישהו שהוא פחות ממצוין...לגבי הפניה מהרופא שלי- עם זה אני מניחה שלא תהיה שום בעיה.

לימיצ

New member
על OA שמעתי דקה לפני שנכנסתי להריון

עם ליבי ובהריון לא הלכתי לשם.אז הגיעה ליבי,אח"כ עוד הריון, והנה אנחנו כאן. לא בטוחה שזה מה שנאי מחפשת כרגע, בעיקר בגלל משאבי זמן שאין לי. מתן צמוד אלי, יציאה מהבית צרכיה להיות מתוכננת, ואני מעדיפה להגיע לאן שצריך איתו עלי כדי שלא אהיה בלחץ של הנקות. הסתכלתי בלוח הארועים והכי קרוב אלי זה פתח תקוה, מרחק של 20-30 דקות מכאן. אני צריכה משהו אישי אחד על אחד אם אני עושה כזאת נסיעה בימים אלו, אולי בהמשך, תודה בכל אופן.

dekaloh

New member
יש פתרונות

אל יאוש יש פתרונות חלקן בעלויות וחלקן בכוח הרצון יש את שיטת הנקודות שעובדת ניפלא לא זול אבל שווה מותאם באופן אישי גם לנשים מניקות יש גם את סטודיו סי שיצאו במהלך זהה של שילוב דיאטה שמתאימה גם ללא ספורט כמו כן שמעתי מחברה שלקחה " תרופה" (זה בכוונה במרחאות כי זה על בסיס טבעי) שנקרא רוקח שזה אבקה ששותים אותה והיא מלאה בסיבים ונותנת תחושת שובע להרבה שעות ביום ניתן לשתות גם בהנקה ובהריון אך ממולץ בכל זאת להתייעץ עם רופא לפני זה פשוט מצמצם את הכמיות של האוכל יש אתר שלהם באינטרנט אני לא ניסיתי באופן אישי אבל ראיתי שיש תוצאות שווה לבדוק ויש את כוח הרצון שלהחליט לא לגור במקרר ולווסת ארוחות מסודרות עשירות בסיבים עדיף 6 ארוחות קטנות ביום מאשר 1 או 2 גדולות מקווה שעזרתי

למעלה