מאיפה מתחילים

ayah6

New member
מאיפה מתחילים

שלום אני מעצבת אופנה וטישירת
1- מאיפה מתחילים ! מה עלי להכין לכתוב באודות! יש נוסחה לזה מוכנה באנגלית ?
2- לגבי המשלוחים אני צריכה לרשום כל מדינה בחוד שם שם עם העלויות?
3- איך שולחים למדינות ערב? צריך לרשום משהוא באודות לגבי זה?
4- יצא למישהוא לקנות לדברים דרך האינטרנט ולמכור אותם שוב דרך הרשת? כדאי?
5- דוגמאות לחנויות ישראליות באטסי
תודה רבה

yardenka000

New member
שלחתי בעבר דרך הדואר הצרפתי לאבו דאבי אבל.....

אין אפשרות למעקב דואר רשום או כל דבר כזה.
הלקוח מעולם לא יצר איתי קשר מאז ולא ענה לי
נעלם
מקווה שהוא קיבל את החבילה...

yardenka000

New member
יש להם כל מיני נקודות איסוף

הם מפרטים יותר בטלפון.
ספציפית באותו זמן היה לי נוח באזור התעשיה בבת ים
&nbsp

AmorArt

New member
התחלה

אני ממליצה להיכנס "לקישורים" ב"כלים ומידע" כאן למעלה בפורום. שם יש קישורי "פתיחת חנות" שמובילים לסרטוני יוטיוב של אטסי וגם לחוברת הרשמית שלהם.
זה יתן לך תשובות לשאלות כמו מה כותבים באודות, בפרופיל וכו'. בעיקרון אין פורמט קבוע. אפשר להציץ בחנויות ולהתרשם מה הם כתבו ואיך.
&nbsp
לגבי המשלוחים יש כאן תשובה ב"כלים ומידע" "שאלות נפוצות"
&nbsp
לגבי המשלוח למדינות ערב, בעיקרון יש את "הדואר הצרפתי" שיכול לעשות את השירות עבורך. הנה לינק, http://www.ame.co.il/index.asp.
אף פעם לא עשיתי ויכול להיות שיש עוד אפשרויות חוץ מהם (נראה לי שאני זוכרת במעורפל שמישהו כתב כאן בעבר....)
בכל מקרה, כאן בפורום יש המון מידע לשאלות. לדוגמה, כדי למצוא את הלינק הזה, עשיתי חיפוש בפורום (מצד שמאל למעלה) של "מדינות ערב". השאלה שניה שעלתה נתנה את התשובה. את מוזמנת לעשות את אותו חיפוש ולבדוק אם יש עוד אופציות וגם לקרא מנסיונם של מי ששלח איתם בעבר.
&nbsp
לגבי קניה באינטרנט ומכירה. זה לא משהו שעושים באטסי. הייחוד של אטסי זה עבודות יד ווינטג' אז זה פחות מתאים לשם. אני יודעת שעושים את זה הרבה באמזון וכמובן באיביי. זה יכול להצליח- הכל תלוי במוצר, במחיר עלות וביכולת שלך לשווק אותו מחדש בפלטפורמה שתבחרי.
&nbsp
באטסי את יכולה לעשות חיפוש של חנויות לפי אזור. תכנסי לאתר של אטסי, תעשי חיפוש של איזשהו מוצר. מצד שמאל יפתחו לך אופציות לסינון כשאחת מהן היא Shop Location
תבחרי ישראל ותקבלי רק מוצרים (וחנויות) שמוכרים בישראל.

לגבי מדינות ערב לא הבנתי

על פי מה שאני מבינה מהאתר של החברה ששמת זה שהם שולחים דואר כמותי לחו"ל כלומר לא חבילה או חמש חבילות אלא כמויות יותר גדולות
זה מה שאני מבינה בערך מהאתר אולי אני טועה

השאלה שאלה אם אין לי דרך לשלוח למדינות ערב האם יש דרך להגדיר האטסי לאיזה מדינות אני לא מבצעת משלוח ולא יכולים להזמין ממני או שאין דרך לבצע את זה?

תודה!

AmorArt

New member
הם כן שולחים

בשאלות והתשובות באתר שלהם רשום:
"האם אוכל לשלוח דברי דואר למדינות ערב?
&nbsp
ניתן לשלוח דברי דואר למדינות ערב, בתנאי שלא יצוין על גבי המעטפות שום כיתוב בעברית ושלא יצוין שהמקור הוא ישראל.
באופן עקרוני משלוח הדואר הבינלאומיים שלנו מועברים דרך צרפת , והמשלוחים יוצאים מצרפת כדואר בינלאומי צרפתי.
&nbsp
משלוחי E- COMMERCE ודואר רשום איך זה מתבצע?
&nbsp
משלוחים אלו מנותבים באופן שונה הן כדואר רשום והן כמשלוחי E- COMMERCE כל משלוח מקבל מס שטר מטען המאפשר לך ולקונה שלך לעקוב אחר דבר הדואר הרשום עד ליעדו"
&nbsp
היה גם מי שהעיד כאן בפורום שהם השתמשו בשירות וההגעה היתה מוצלחת ובזמן סביר

shipetze

New member
משלוחים לארה"ב, קנדה ומדינות אחרות

היי, ראיתי שהתחלת לפני כמה חודשים לשלוח מוצרים לחו"ל. שמי פיני מחברת Shipetze ואנחנו יושבים בארה"ב. דרכנו תוכלי לשלוח מוצרים ללקוחות בארה"ב תוך כ- 4 ימים בלבד במחירים נמוכים בהרבה ממחירי השילוח המהירים. מעבר לכך המיקום שלנו בארה"ב מעניק לך עוד מספר שירותים נוספים ללא עלות.
&nbsp
לפרטים נוספים [email protected]
03-3745149 שלוחה 2

למעלה