מאיפה ניתן להשיג קרטונים לאריזה? לקנות או אפילו לשכור. האם יש דרך להעביר את הדברים שלא בקרטונים?
ה הקשר New member 13/10/04 #1 מאיפה ניתן להשיג קרטונים לאריזה? לקנות או אפילו לשכור. האם יש דרך להעביר את הדברים שלא בקרטונים?
N Noaal New member 13/10/04 #2 סופר, חברים, אפשר ללכת לחנויות המחזיקות מוצרים המגיעים תמיד באריזה (דוגמאת חנות מחשבים) ולבקש.
ל לקשמי New member 13/10/04 #3 ../images/Emo45.gif וחוץ מקרטונים, כשאני עברתי דירות גם שמתי את הדברים שלי במליון תיקים שהיו לי.
פ פני בובה New member 13/10/04 #4 מאחורי סופרים בדרך כלל יש מתקנים לאיסוף קרטונים בקרבת סופרים ומשם אפשר לקחת כמה שאתם רוצים. אפשר גם לשים דברים בסלי כביסה.
מאחורי סופרים בדרך כלל יש מתקנים לאיסוף קרטונים בקרבת סופרים ומשם אפשר לקחת כמה שאתם רוצים. אפשר גם לשים דברים בסלי כביסה.
W wranger New member 15/10/04 #5 או מאחורי מסעדות אני, במקרה, עובד במסעדה, וזורק בכל יום עשרות קרטונים ריקים. חוצמזה, אפשר לחפש ליד פחי אשפה גדולים, לפעמים יש מקומות מיוחדים להשלכת קרטונים.
או מאחורי מסעדות אני, במקרה, עובד במסעדה, וזורק בכל יום עשרות קרטונים ריקים. חוצמזה, אפשר לחפש ליד פחי אשפה גדולים, לפעמים יש מקומות מיוחדים להשלכת קרטונים.
פ פרח משי New member 22/10/04 #6 אף אחד לא קונה את הקרטונים!! יש מלאאאאאאאאאאא בחנויות חשמל, מאחורי סופרמרקטים...