מאיפה ניתן לקנות חולצה מכופתרת מבד קצת אלסטי

nuff187

New member
מאיפה ניתן לקנות חולצה מכופתרת מבד קצת אלסטי

שלום. כל החולצות המכופתרות שנתקלתי בהן עשויות מבד כותנה ארוג, שלא נמתח כלל. אני מחפש חולצות מבד נמתח, אבל שעדיין ייראו כמו חולצות מכופתרות סטנדרטיות, עם צוורון וכאלה, ועם אפשרות לשים עניבה. אני רוצה שהחולצה תהיה צמודה. כרגע כל חולצה מכופתרת צמודה שאני מודד מגבילה אותי בתנועה. בלתי לביש בעליל. מישהו מכיר? תודה לעוזרים.

בצדק שלא נתקלת כי הם נדירות כי במידה

והם צמודות ונמתחות על הגוף איזור הכפתורים היה נראה מאוד לא יפה. הרבה מכירים זאת שהם לובשים חולצה לא נצמדת שקטנה במידה ממה שצריכה להיות: הפס בחזה מקבל זיגזג מכוער. אומנם נקודות הכפתורים מחברות את שני דשי החולצה אבל באותו הפס, באיזורים שבהם הכפתורים לא תופשים, החולצה נמתחת ומותירה חורים וחשפת שם את מה שנמצא מתחתיה.

nuff187

New member
כשהחולצה בנוייה מלכחתיחה להיות צמודה, זה לא ק

קורה. ואם באמת אי אפשר למצוא כאלה בארץ, סביר להניח ששזה בגלל עניין של קיבעון המעצבים של רשתות האופנה. אני נאלץ להזמין חולצות כאלה באי ביי, מחוסר ברירה. אבל הייתי רוצה למדוד משהו לפני שאני קונה אותו.

Shy Guy

New member
יש בזארה. ../images/Emo13.gif

לפי האתר שלהם, הן גם מוגדרות כסטרץ' בגזרה צרה (כמו זו, למשל: http://www.zara.com/webapp/wcs/stor...zara-sales/11043/10074/Stretch+slim+fit+shirt), אז זה מעולה בשבילך, לפי מה שאני מבין.

בתמונה היא לא צמודה ובכלל לא מתוחה על הגוף

היא נראת לי כמו כל חולצה אחרת. אולי סוג הבד רק שונה ויש בה כמה אחוזים מחומר אלסטי.

Shy Guy

New member
כשאני מדדתי את אחת החולצות היא ישבה מעולה על

הגוף והייתה מספיק מתוחה, אבל לכל אחד מאיתנו יש טעם וגוף שונה. :)

למעלה