מאיפה צץ הפורום הזה ??!

מאיפה צץ הפורום הזה ??!../images/Emo47.gif

איך זה שלא ראיתי אותו עד היום ? ככה, כמה שאלות - מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ את הגירסה המצויירת של Mort ? יש לי את שומרים שומרים, צבע הכשף ואור מופלא [סליחה על העברית] (ואני מדבר על הגירסה המצוירת של שלושתם) אבל בגלל עצלנות מטופשת פיספסתי את ההזדמנות לקנות את מורט כשהייתי באוסטרליה (ואפילו ידעתי איפה יש אותו!) שאלה שניה - למה הפסיקו לתרגם את הספרים ? אני יודע שבגילי המופלג (23) כבר אני יכול לקרוא את הספרים באנגלית ואכן עשיתי זאת מספיק פעמים, אבל תשמעו, אני מעדיף את העברית. אחרי הכל לא משנה כמה האנגלית שלי טובה, אני קורא עברית מהר יותר וכיום, כשאין לי זמן - אין זמן. ומשהו אחרון לסיום - למי שלא שם לב, התחילו להביא לארץ פתאום את המשחק Discworld Noir שיצא לפני 4(!) שנים בחו"ל (באוגוסט 99). לרוץ ולקנות. הגרפיקה ממש לא טובה יחסית למשחקים הקודמים (Discworld 1 + 2) אבל בשביל המחיר המגוחך של 49 ש"ח, זה שווה את זה. וזהו. אני אחזור, ברק.

Death of Rats

New member
לי יש רק את מורט ^^;

אבל אני לא נפרדת ממנו. קניתי אותו בלונדון. חיפשתי את הקומיקסים של עולם הדיסק במלא חנויות וזה היחיד שמצאתי.... אני בדיוק עושה עליו בוק-ריפורט
. בקשר למשחק: כל עוד זה של עולם הדיסק אני חושבת שאני אלך לחפש את זה... מקווה להיתקל בזה...

אז ככה - מידע../images/Emo47.gif

את המשחק אפשר למצוא בכל הרשתות הגדולות (באג/עתיד וכו') בסלסלות של המשחקים המוזלים. (כן, המוזלים.) לגבי הספרים - את The Light Fantastic ו-The colour of magic אפשר למצוא בסטימצקים כאלה ואחרים (בזמנו ראיתי אותם בלב המפרץ ובגרנד קניון בחיפה.) את "שומרים! שומרים!" אין בארץ למיטב ידיעתי. וזהו. (אמרתי שאני אחזור, לא ?)

The Flash

New member
וואי!!

באמת יש קומיקסים לספרים? או לפחות לכמה? ידעתי שיש קומיקס לאור מופא כי ראיתי את זה אצל דביר אבל לא ידעתי שיש עוד! *רץ לסטימצקי הקרוב לביתי* :)

אחרון ודי (להיום בכל אופן..)

הספר היחיד שאני עדיין מחפש - Mort אם מישהו יודע איך להשיג אותו שיקום ויגיד! נ.ב. יש לי בסביבות המאה ומשהו עטיפות ספרים של טרי פראצ'ט סרוקות, אבל אין לי לאן להעלות אותן. מישהו מעוניין ? (זה בסביבות ה-30 מגה)

Death of Rats

New member
סע ללונדון ../images/Emo6.gif

אם כי אני מצאתי שם *רק* את זה של מורט, אבל זה כי לא ממש חיפשתי... קודם כשנכנסתי לניק שלי כתבתי בטעות Death of Ears. זה נתן לי זמן לתהות האם יש מוות נפרד לאוזניים
'תם יודעים מה הייתי רוצה? קומיקס של איש הקציר...

The Mad Hatter

New member
יש לך את מורט בקומיקס?

בלונדון מצאתי רק את שומרים שומרים ויש לי את אור מופלא מהדיוטי פרי. אני גם מחפשת את מורט, אבל בסטימצקי בקושי יש את הספרים ה"רגילים" של פראצ'ט...:/

Noir

אני לא יודע... הגרפיקה שם תלת מימדית ומפחידה.. אהבתי יותר את הגירסא הפלטפורמית השטוחה והישנה... בקשר לנובלות המאויירות.. לך לדיוטי פרי.. שנית לא הפסיקו לתרגם את הספרים.. זו ההכנסה היחידה של כינרת.. הצרה היא שהם עושים את זה ממש אבל ממש לאאאאאט... לקח להם שנה וחודשיים להוציא את ויץ' אברואד. והם גם עסוקים קרוב לשלוש שנים עם אריק... נסה לכתוב להם מכתב... זה אף פעם לא עוזר.. מאגנה, טיפים לחיים טובים, בע"מ

Death of Rats

New member
קניתי ../images/Emo45.gif

הייתי בחנות מחשבים וראיתי, שאני אתאפק? מה פתאום, יש לי סילית
ועלה רק חמישים שקל... עד יום ראשון אני מקווה לשחק בזה ^_^. אגב, 'תם יודעים שמצאתי פעם בסטימצקי את החושבת המאוירת של כריכות של עולמ"ה? וזה גם, היה במוזלים..... הזילזול של כולם הוא הרווח שלנו...

Fingertip

New member
אוף! אני חייב את זה!

אם היה לי כרטיס אשראי הייתי מזמין בפריק... אבל אין לי! אני משער שאני פשוט צריך להיסחב עם 50 ש"ח לכל מקום שאני הולך, למקרה שאתקל בחנות מחשבים שיש בה את המשחק. אהד.

DviRincewind

New member
בן אדם, אתה מלאך!

שנים חיפשתי את זה לקניה באינטרנט! עכשיו רצתי להזמין!

Death of Rats

New member
ושיחקתי בזה קצת היום ../images/Emo13.gif

ממש ממש חמוד. האווירה, אה, פילם נוארית שכזו אבל זה ממש מצחיק לפעמים
. הגרפיקה דווקא היתה בסדר. האמת היא שזה לא ממש משנה לי: לא איכות (בסרטים נניח) ולא גרפיקה כל עוד יש משהו... כתוב על הכריכה של חוברת ההוראות: פילם נואר: (הסבר לאנשים שחושבים שמלחמת הכוכבים הוא סרט ישן)(להזכירכם, גם המשחק הזה לא חדש במיוחד. כתוב בחוברת שיש עשרים ושלושה ספרים של עולמה ואנחנו כבר יודעים שיש יותר
) עולם הדיסק: (הסבר לאנשים שחושבים שפנטזיה יכולה להיכתב רק בכרכים בעובי של לבנה). וחוברת ההוראות בכלל ממש ממש שולטת וצפו לקצת יותר "טררם" כשאני אסיים את המשחק @_@.

יש לך עוד

נקודות מענינות מהמשחק, או דיאלוגים משעשעים אותם תרצה לחלוק עם שאר חברי הפורום? אני פשוט מסוקרן אם כדאי לקנות את המשחק.. התלת מימד עורר בי סלידה מיידית לעינין.. והוא גם הסיבה בגינה לא רכשתי את סיימון שלוש... או את אי הקופים החדש.. תלת מימד מעביר בי מגרנות.. ובכל זאת? משהו מצחיק הולך שם? מאגנה, ווקת'רו ,בע"מ

The Mad Hatter

New member
P:

החוברת של המחשק שלי לגמרי משעממת. או שפשוט לא קראתי אותה לעומק-עד האותיות הקטנות. אני צריכה לבדוק את זה. לא שזה משנה עכשיו. קיבלתי את זה משומש במצב די דפוק. או שזה הגיע במצב טוב והאחים שלי פשוט התעללו בזה קשות. כמה חודשים אחרי שסיימתי את המחשק במזל טוב באתי לקחתי את זה כדי לשחק בזה שוב רק כדי לגלות שהמשחק המסכן מת. לא לסמוך על סטימצקי. משחק ממש נחמד.בשלב מסוים התחלתי לנחש מאיפה כל הציטוטים שליוטון (ככה קראו לו, לא?) אמר על כלמיני אזורים באנק מורפורק. או כלמיני ציטוטים מקזבלנקה. האאא. משעשע. למרות שציפיתי לראות יותר דמויות מהספרים של עולם הדיסק.

למעלה