מאירועי המשמרת האחרונה שלי

eranlevi1984

New member
מאירועי המשמרת האחרונה שלי

בשעה 4 הגעתי לשמרת בתחנה היפה והמטופחת בזכרון למשמרת עם הנהג שגדיל אותי רוני ועם חברי חן. כיאה לתחנה שלנו,אנחנו צריכים להתייבש הרבה זמן עד שאנחנו מקבלים קריאה. בסביבות השעה 19:15 קיבל רוני ביפר שתוכנו"בדיקת עירנות" המוכרת לכולנו. זמן קצר לאחר מכן התקשר בעל תפקיד מהאיזור ודיווח שהההתרעה ממוקדת על האיזור הספיצפי שלנו.בו בזמן התחלנו לשמוע נהגים שלקחו אמבולנסים הביתה לכוננות. הסוף כבר ידוע לכולם בשעה 21:00 קיבלנו חיז"לוש וסופסוף יצאנו לקריאה באור-עקיבא. בירידות מזכרון הבטנו לכביש החוף והמראה היה "מדהים" תור ארוך של רכבים עומד ממחלף זכרון לשני הכיוונים ובכביש 4 התנועה כבדה ביותר נכיוון צומת פרדיס.בתוך כל ההמולה הזאת עשרות כלי רכב משטרתיים ומסוקים,ממש מערב פרוע..... לסיכום הכונות הורדה וקיבלנו את מנת האדרנלין היומית שלנו וחזרנו שמחים ומאושרים.

d d s s

New member
ערן שאלה

אתה לא בצבא? זה לא קשור... אבל סתם לשם התעניינות.

eranlevi1984

New member
למרות שאני לא מבין את פשר השאלה

כן אני כן בצבא ועובדה זה עדיין לא מפריע לי להמשיך להתנדב לעזור בבית עם האח הנכה וגם לקבל תעודת הצטיינות ממפקד הבסיס על הצטיינות בתפקידי כמדריך קשר. זה עונה על השאלה?

d d s s

New member
רק שאלתי

כי לא הבנתי משהו לרגע. אני זוכרת שראיתי אותך מדבר עם ליבני והיית אחרי צבא אבל לא הייתי בטוחה לרגע זה הכל. בלי להתנפל עליי בבקשה טוב?

eranlevi1984

New member
לא מתנפל רק ש....

זה קצת מעצבן שכל פעם נשאלת אותה שאלה ומצטער אם זה היה נראה כהתנפלות ומתתוש שלי מה רצית לשאול?

Queen nuli

New member
ערנוש..../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

מתה עליך

מתתוש

New member
חחח

ערנוש שלי לא רציתי לשאול כלום... חולה על העיניים שלך... חח

d d s s

New member
ערן יקר שלי...

לא היה לי מושג שזה יעליב אותך ואם הייתי יודעת לא הייתי רושמת את השאלה הזאת. לא ידעתי מכל הסיפור וסתם התעניינתי כי יש לנו קשר דרך מדא. זה הכל טוב? שיהיה לך כל טוב וחג שמייייח במיוחד! שנה טובה ומתוקה וכל טוב. ממני באהבה (גם לכן קוטיגרות), אנה

למעלה